Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Musielibyście widzieć, jak Jabbas dostał combosa Sincerity Of The Dragon + Sincerity Of The Dragon + Sincerity Of The Dragon + Steel On Steel.Jako jedną akcję...
dla mnie mega moc jest w followerze..oprocz opcji w atakju na wyjazd przeciwnika/siebie, odjazd siebie, przeskok na dojazd przeciwnika..dzielenie armii i pod koła mnóstwo opcji ;P przy okazji - rozumiem, ze focus effect działa jedynie jeśli ta karta jest focusowana a nie postać do której ta karta jest podłączona?
złoto też potrafię liczyć zarówno sobie jak i przeciwnikowi ;Pod czasu grania w MTG coś tam liznąłem i zamiast grzecznego proszenia o dalsze nie oszukiwaniepodczas gier będę robił dziką burdę z sędzią w udziale ]:->Szczególnie w wypadku tych, którzy grać w krążki potrafią doskonale (jak i naciągać gdzie się da)
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Jeśli już gdzieś jest potencjał, to właśnie postackowanie tego na dwóch prowincjach tak, żeby front był naprawdę szeroki.Czyli w bardzo wąskim oknie czasowym.Czyli szału nie zrobi, chociaż pewnie niejeden nieturniejowy deck na kranowych skautach mnie tym wpieni.
Pytanie do Deep Snows: jak to działa? :pRozumiem, że wystawiamy go w reakcji na dowolną akcję. Sytuacja: Jadę na pustą prowincję, obrońca w pierwszej akcji dojeżdża z np. Watera. Rzucam deep snows. Jeśli dobrze czytam, to po jego wskoku pojawi się teren który będzie bowował wszystkich kolejnych wskakujących, a ten pierwszy pozostanie prosty?
Cytat: Kris w 2012-04-05, 19:22Pytanie do Deep Snows: jak to działa? :pRozumiem, że wystawiamy go w reakcji na dowolną akcję. Sytuacja: Jadę na pustą prowincję, obrońca w pierwszej akcji dojeżdża z np. Watera. Rzucam deep snows. Jeśli dobrze czytam, to po jego wskoku pojawi się teren który będzie bowował wszystkich kolejnych wskakujących, a ten pierwszy pozostanie prosty?Gość gra watera ty grasz w reakcji teren, teren wchodzi do gry i z traita swoje bowuje postac, ktora sie zmovowala w watera plus kazdea nastepna postac ktora bedzie sie ruszać.
Cytat: mirumo w 2012-04-06, 00:00Cytat: Kris w 2012-04-05, 19:22Pytanie do Deep Snows: jak to działa? :pRozumiem, że wystawiamy go w reakcji na dowolną akcję. Sytuacja: Jadę na pustą prowincję, obrońca w pierwszej akcji dojeżdża z np. Watera. Rzucam deep snows. Jeśli dobrze czytam, to po jego wskoku pojawi się teren który będzie bowował wszystkich kolejnych wskakujących, a ten pierwszy pozostanie prosty?Gość gra watera ty grasz w reakcji teren, teren wchodzi do gry i z traita swoje bowuje postac, ktora sie zmovowala w watera plus kazdea nastepna postac ktora bedzie sie ruszać. Niestety nie, na Deep Snows jest adnotacja, że Reaction jest po Traitcie. Koleś Gra Watera, po tym jak wjedzie i się wyprostuje zagrywasz w reakcji Deep Snows i dopiero każdy następny Move kiwa.
Aż jestem oburzony Twoją jakże potężną interpretacją tego nie aż tak mocnego terenu, niecny Mirumo
juz widze akcje, naval/sneak pass w reakcji na pass wystawie teren