Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Druga karta tego preview to dla mnie Two Fronts
Ja wiem czy two fronts takie dobre? Na piechote i tak bronisz wszystkimi albo w ogole a kawaleria i tak objezdza.
Cytat: Bayushi Shinzo w 2012-04-05, 12:52Ja wiem czy two fronts takie dobre? Na piechote i tak bronisz wszystkimi albo w ogole a kawaleria i tak objezdza.Chodzi raczej o maczap z (dys)honorowka broniaca na dwoch prowincjach. Obstawienie trzech to juz wieksze wyzwanie. Poza tym karta lubi sie z brave new world i innymi takimi.
Cytat: kempy w 2012-04-05, 12:59Cytat: Bayushi Shinzo w 2012-04-05, 12:52Ja wiem czy two fronts takie dobre? Na piechote i tak bronisz wszystkimi albo w ogole a kawaleria i tak objezdza.Chodzi raczej o maczap z (dys)honorowka broniaca na dwoch prowincjach. Obstawienie trzech to juz wieksze wyzwanie. Poza tym karta lubi sie z brave new world i innymi takimi.Moim zdaniem dalej nie wejdzie bo sa/beda lepsze karty mety ale pozyjemy zobaczymy
przy okazji - rozumiem, ze focus effect działa jedynie jeśli ta karta jest focusowana a nie postać do której ta karta jest podłączona?
no wiesz zawsze mogą próbowaćrulingowi wałkarze ;Ptych zwykłych też nie brakuje ;P