Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
O fuck. Sorry panowie jest bardzo prosta meta i to EE legal. Pomijając debilizm On'a to właśnie stał się mniej straszny ^^
Tu masz trochę racji ale patrząc na tego typu deki:Cytat: quas w 2012-05-30, 00:41w EE moj rekord to 32honoru w ciagu 1 tury (Ebisu,visitation, 12 z reki, 4 ze stolu,battle resolution i proclaim).to ja im się nie dziwię. Debilizmem jest też to, że wypuścili karty takie jak wspomniane ebisu czy visitation, które dają Ci honor w ogóle bez żadnej interakcji z przeciwnikiem. Jakby pociągnęli to dalej bez żadnej mety na honor to za dodatek czy dwa na turniejach pojawiały by się już tylko takie honorówki i większość ludzi by się zniechęciła do karcianki. (...) Może to rozwiązanie nie jest najlepsze ale czy poza narzekaniem masz jakiś alternatywny pomysł na spowolnienie honorówek?
w EE moj rekord to 32honoru w ciagu 1 tury (Ebisu,visitation, 12 z reki, 4 ze stolu,battle resolution i proclaim).
Nie ma co jęczeć. Wystarczy poczekać. Event co prawda jest srogi i mocno przychamowuje runnery, ale... Ciekaw jestem tylko kiedy zobaczymy kolejną metę na eventy "dla wyrównania balansu". Czy to będzie już ten dodatek czy może następny? Robimy jakieś zakłady na ten temat?
Cytat: Jar Jar w 2012-05-31, 13:32Nie ma co jęczeć. Wystarczy poczekać. Event co prawda jest srogi i mocno przychamowuje runnery, ale... Ciekaw jestem tylko kiedy zobaczymy kolejną metę na eventy "dla wyrównania balansu". Czy to będzie już ten dodatek czy może następny? Robimy jakieś zakłady na ten temat? tutaj nie ma co balansowac. on jest tak skonstruowany ze albo masz forginga albo jestes w dupie. zaden kolejny event tego nie poprawi-chyba ze bedzie to jakas aberracja.
ta dodatkowa tura oznacza najczesciej wtope.
Trzeba się będzie z powrotem przeprosić z Plans Within Plans na przykład.