Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
(...) W sklepie został Ninja, City, Tomb i karcianki.
wstrzymanie nowych premier RPG [...] Zero zapowiedzi jakiś nowości
Niedawno chłopaki wystawili książki do pobierania w wersji PDF, teraz jakoś o tym cicho.
Abandon Ship, dobrze odbierany i dobrze sprzedający się
Cytuj(...) W sklepie został Ninja, City, Tomb i karcianki.Raz, zaznaczyłem, że karcianki. Dwa, to że jakaś gra ma się ukazać w sierpniu 2012 czy październiku 2012 jakoś mnie nie przekonuje w momencie, kiedy pewniaków w sklepie nie ma.
zresztą w Nightfallu podstawce od razu są przekładki z kartami, które mają ukazać się "później".
Smash'a reklamują od marca, niby są już fotki i i rewelacyjne opisy, tylko że wszystkie są na podstawie jednej informacji z dnai 24.04.2012.
Kempy, przestań być taki anty-cokolwiek-napisze-Sejmitar, tylko może zastanów się trochę? Zaczyna mnie to wkurzać...
Zresztą kiedyś dawno temu przed wiekami AEG był na przemian sprzedawany i kupowany jeżeli dobrze pamiętam.
Cytat: Matsushiro w 2012-06-19, 18:21Zresztą kiedyś dawno temu przed wiekami AEG był na przemian sprzedawany i kupowany jeżeli dobrze pamiętam.Co? Licencje na L5R CCG/RPG były sprzedawane, ale sam AEG chyba nigdy nie był częścią żadnej większej korporacji.
Cytat: kempy w 2012-06-19, 18:27Cytat: Matsushiro w 2012-06-19, 18:21Zresztą kiedyś dawno temu przed wiekami AEG był na przemian sprzedawany i kupowany jeżeli dobrze pamiętam.Co? Licencje na L5R CCG/RPG były sprzedawane, ale sam AEG chyba nigdy nie był częścią żadnej większej korporacji.Jak to było dokładnie to nie jestem pewien trzeba by się The Self-Appointed Prophet of Doom zapytać lub kogoś ze straszysz graczy.Ale chyba było tak że prze jakiś okres Wizardzi, którzy należą do Hasbro, kupili L5R