Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Po drugie niebawem wchodzi SoD, który pozwoli na obejście konieczności posiadania mnóstwa kart w FL w wielu deckach.
Cytat: Zapasnik w 2012-09-19, 11:08Po drugie niebawem wchodzi SoD, który pozwoli na obejście konieczności posiadania mnóstwa kart w FL w wielu deckach.Ciekawe jakie karty masz na myśli
Cytat: Stazi w 2012-09-19, 16:51Cytat: Zapasnik w 2012-09-19, 11:08Po drugie niebawem wchodzi SoD, który pozwoli na obejście konieczności posiadania mnóstwa kart w FL w wielu deckach.Ciekawe jakie karty masz na myśliA weźmy takich smoczych kensajów. W Fate 2 karty z FL, w Dynasty 5 (plus bk i bambusy). Łącznie poniżej 10%. Smocze monki - odpowiednio 6 i 4. SoD legal, rzecz jasna. Z tego, co było pisane w previewsach, sporo ludzi postrzega SoD podobnie - jako alterrnatywę dla FL.Jeśli jest zapotrzebowanie na karty, nie mam nic przeciw redraftowi. Sprawa leży w gestii właściciela seta, bo to tak naprawdę byłby jego turniej. Mam nadzieję, że do piątku dowiem się, czy dojdzie do skutku, czy nie. Jeśli tak, to pewnie w okolicach połowy / drugiej połowy pażdziernika.Poza tym po Twojej skuteczności w Lucidzie nie było widać w Twoim decku braku jakichkolwiek kart
Nie podajesz dokładnych przykładów więc nie bardzo mogę się odnieść. Poza tym jak dla mnie alternatywa oznacza zamiennik więc jakie są w SoD zamienniki dla np. Creating Order, Game of Dice, Greatful Reward, Sundering Strike, Yojimbo's Duty, Ageless Shrine, BK exp czy Bamboo exp? A to tylko te których sam używam w moich pajęczych i koniowych dekach. Inne klany znajdą pewnie jeszcze inne karty "must have".