Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Chocby Croni, ktore w dalszym ciagu spokojnie moga 4 prowki zjechac w 2 turze.
Pisalem o mantisie ziom:P Pozdo and pocwicz czytanie w myslach;)
Tak się składa, ze te "kilka kart" rozpierdala mi w drobny mak 2 decki :/
Cytat: quas w 2012-12-24, 15:03ciekawe tez jak bedzie wygladal redemtion program.Najlogiczniejsze byłoby - odeślij kartę a wyślemy coś-tam lub damy kupon na zakupy etc.
ciekawe tez jak bedzie wygladal redemtion program.
Cytat: Klepek w 2012-12-24, 15:12Chocby Croni, ktore w dalszym ciagu spokojnie moga 4 prowki zjechac w 2 turze.Wbrew pozorom wywalenie All That Will Be Lost zwiększa nieznacznie szanse na przeżycie pierwszego ataku.
Nie rozumiem trochę tego turbo dyshonoru z Cross Clan Wedding, przecież zagrywanei Windsów czy Asonishing Accusation to akcja, przed którą można zrobić seppuku, więc mozna tylko raz stracić te 3-4 honoru. No chyba, że jakoś po drodze The Price of Honor wejdzie?Więc event robił właściwie tyle: zabij swoja postać, przeciwnik traci tyle honoru, przeciwnik oddaje Ci jedną postać jak ma.Czegoś nie widzę?
Cytat: quas w 2012-12-24, 15:03@Raven:Masaya blitz jest grane; tyle ze Mantis jest najczesciej najrzadszym klanem na turniejach a nasz miejscowy mientusek tym nie gra.no ale klepek pisał o decku na lioniez tego co widziałem na kyuden mantis to ostatni mantis który zajął jakieś miejsce grał na Kitsune i był drugi
@Raven:Masaya blitz jest grane; tyle ze Mantis jest najczesciej najrzadszym klanem na turniejach a nasz miejscowy mientusek tym nie gra.
Znajdź mi jeszcze sztuczkę, która Ci umożliwi pocięcie jakiegokolwiek honorowego ziomka, z którego można zrobić ninja.
Cytat: kempy w 2012-12-24, 17:58Znajdź mi jeszcze sztuczkę, która Ci umożliwi pocięcie jakiegokolwiek honorowego ziomka, z którego można zrobić ninja.phi. jak ten ninja jest po drodze samuraiem,shugasem lub courtierem to pikus
Cytat: Jar Jar w 2012-12-24, 12:19Tak się składa, ze te "kilka kart" rozpierdala mi w drobny mak 2 decki :/Mi tylko jeden, ide skladac dla funu dyshonor na scoutach.Chyba Cycu juz Ci decklisty nie musze wysylac do ki na kranach i fenolu ?
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
tyle że znając Alderaca skończy się na 20 koku za kartę którą zbanowali