Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
No wreszcie będę mógł spowrotem grać swoim turbo honorem, holding posysa, ale ziomek jest uber must have w większości honorówek Gdzie mogę dostać ?I od kiedy legalne ?
Gdzie mogę dostać ?
Holding fajny, tylko ciężko będzie zmieścić.Postać super, szkoda tylko, że ma 10HR do skorpa nie wejdzie
A nie jest tak, że z Jiramu możesz użyć 2xProclaim z jednej postaci?
Gdzieś kiedyś widziałem rulsa który właśnie zapobiegał że jeśli tą samą reakcję można użyć 2x to aby nie można jej było użyć na tą samą rzecz.. acz ani nie mogę znaleźć teraz tego rulsa ani nie jestem pewny czy to jeszcze w CE nie było...
Cytat: Epik w 2013-01-16, 02:40Gdzieś kiedyś widziałem rulsa który właśnie zapobiegał że jeśli tą samą reakcję można użyć 2x to aby nie można jej było użyć na tą samą rzecz.. acz ani nie mogę znaleźć teraz tego rulsa ani nie jestem pewny czy to jeszcze w CE nie było...wlasnie tez tak sobie szukalem i nie znalazlem:/stad wychodziloby mi ze mozna-wiec postac jest rabnieta. jezeli takie rozwiazania sa niedopuszczalne to szczeznie w odmetach klasera.btw, 10 wymogow w honorowce to pikus, chlopek jest do kupienia w 2 turze.