Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Ale obawiam się, że to oznacza, że mój facebookowy magister będzie gównianym boxem z 3 Chi albo i mniej. Podziękuję za takie śmieci.
Open: Target an enemy Personality: Rename him as Doji Iza untli the end of turn.^^
Ale no co ty Chord, wtedy zapewne będzie boxem a to oznacza, że będzie miał niezłe staty i traity jak na boxa i wsio A, że potrzebny Wam jak dziura w moście (czyli tak jak rzeczony Mirumoto nam) ? no cóż, nikt nie jest doskonały.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-01-26, 19:42Ale no co ty Chord, wtedy zapewne będzie boxem a to oznacza, że będzie miał niezłe staty i traity jak na boxa i wsio A, że potrzebny Wam jak dziura w moście (czyli tak jak rzeczony Mirumoto nam) ? no cóż, nikt nie jest doskonały.pieprzyc opena-> masz boxa 3/3/3, lepszy od obecnych boxow moim zdaniem. a kilka tanich postaci w decku sie przydaje.
on jest wjazdowa wersja za tego palanta 0/4. a minori ssie.
a co tu pisac?- zdolnosci brak, max przecietne parametry i keywordy takie sama jak reszte kitsukich. a minori ma 2 kosmiczne drawbacki ktore uniemozliwiaja jej uzycie (6 wymagan i overconfident) wiec tez nie ma o czym mowic
wybacz, nie lubie blankow. dla mnie jak postac nie ma zdolnosci to musi miec wykrecone w kosmos parametry i zestaw keywordow zebym na nia w ogole spojrzal.
prosze Cie, jak to nie mamy? pelno swietnych postaci, dynastia peka w szwach. jak masz miejsce na boxy to nie wiem co wywalasz.