Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Teoretycznie powinien zmieści się w decku wjazdowym na duelistach, ale.... po pierwsze tam bardziej pasuje jego poprzednia wersja
Podsumowując: Dla Dragonów, naciągane 5/10. Dla duelowych Crane'ów 8/10 (ze względu na ilość akcji Iajiutsu na postaciach)
CytujTeoretycznie powinien zmieści się w decku wjazdowym na duelistach, ale.... po pierwsze tam bardziej pasuje jego poprzednia wersjaJego poprzednia wersja nie jest senseiem, więc w żadnym wypadku się nie wykluczają.
CytujPodsumowując: Dla Dragonów, naciągane 5/10. Dla duelowych Crane'ów 8/10 (ze względu na ilość akcji Iajiutsu na postaciach)Których to akcji Dragon ma na postaciach więcej. Konkretnie żur ma cztery postaci z iaijutsu z czego tylko dwie non-unique i to takie genialnie pasujące do militarki. Weź chociaż policz postaci (o ocenie ich jakości nie wspomnę) zamnim zaczniesz narzekać, że "crany mają lepiej" (no comment).
....zanim zaczniesz narzekać, że "crany mają lepiej" (no comment).
Faktycznie to ja coś źle policzyłem. Masz 6 postaci.Co nie zmienia faktu, że wszystkie wchodzą do militarki, a z żurowych wejdą 2. Jak również tego, że WED działa z Yozo znacznie lepiej niż Aerie i nieskończenie lepiej niż TFC oraz tego, że generalnie postaci z własnego klanu są lepsze niż z cudzego.
Więc twierdzenie, że sensei Yozo lepiej będzie działał u żurawia jest obrazą kami i makabryczną bzdurą
będzie mu miło razem z Mirumoto Ichozio exp
Cytujbędzie mu miło razem z Mirumoto Ichozio expPo co się ograniczać - od razu weźmiemy Shikeia.
Ja chciałem tylko się zainteresować, zanim Kakita i Mirumoto znowu zaczną sobie wbijać kosy w brzuch. Deck na The Aerie ? To taki istnieje ?