Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Chord w 2013-05-06, 11:50Czy dobrze widzę, że pająki nie mają kart EE only bugged (znanych również jako wtf bugged) w swoim pre?zaden klan nie ma EE only przeciez
Czy dobrze widzę, że pająki nie mają kart EE only bugged (znanych również jako wtf bugged) w swoim pre?
Swoja droga widac ze lew zostanie jednak na 3 gc produkcji domku chyba i powroci do grania na 6-kach jak w CE.
Za darmo? to sa 2 holdingi, a w kucach masz 3 typy co wchodza w 1 turze z holdingiem, w 2 turze dostaja klamke i jada prowke.W lionie musisz zbudowac standardowy gold i wykupic 2 holdingi w 1 turze, a obecnie jest to dosc wolny start. A kon ma w dupie i wystawia typa i holding i w 2 turze robi atak, wiec nie przesadzajmy z tym tanioscia.Mialem okazje chwile pograc JKE blitzem i byl dosc szybki i tani;)
Cytat: Klepek w 2013-05-08, 14:31Za darmo? to sa 2 holdingi, a w kucach masz 3 typy co wchodza w 1 turze z holdingiem, w 2 turze dostaja klamke i jada prowke.W lionie musisz zbudowac standardowy gold i wykupic 2 holdingi w 1 turze, a obecnie jest to dosc wolny start. A kon ma w dupie i wystawia typa i holding i w 2 turze robi atak, wiec nie przesadzajmy z tym tanioscia.Mialem okazje chwile pograc JKE blitzem i byl dosc szybki i tani;)Ależ ja nie neguje tempa, tylko to, że dostali właściwie kolejny keyword bez podnoszenia kosztu, a każdy kuc jak tylko siada za kółko z definicji dostaje +2GC.
misu jaki walec ja przecież tu nic nie pisałem