Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Pozdro 600, chyba jednak bedzie to co mowil Walec w Zbro, ze wszyscy beda grali takim samym schematem golda:P
Pozdro 600, chyba jednak bedzie to co mowil Walec w Zbro, ze wszyscy beda grali takim samym schematem golda:P[/quoteJak mi pisal ziomek z PT, w basic IvE do miesiaca wszyscy beda grali to samo zloto, bez patrzenia na zasady na holdingach. Kesz is kesz. Pozniej moze sie to zmienic.
Dobra, nie rozumiem. Może mi ktoś wyjaśnić co jest fajnego w tej karcie w IvE? W EE rozumiem że jest mega, ale w IvE jakoś tego nie widzę...
Gdzie mogę zamówić swój komplet ?Coraz bardziej streamlined, po co kombinować, DT rozwiązało za nas schemat gold, na slocie R.
Cytat: Epik w 2013-08-03, 20:05Dobra, nie rozumiem. Może mi ktoś wyjaśnić co jest fajnego w tej karcie w IvE? W EE rozumiem że jest mega, ale w IvE jakoś tego nie widzę...Split zlota w IvE powoduje, ze im wiecej wygenerujesz, tym lepiej, bo przeciez nic sie powinno zmarnowac. A 4 za 4 z Kharmic to naprawde super deal.
tak poza tym mam wrazenie ze skasuja klanowki... bo z powodu nie-przeplacania golda dostanie w 1 turze 6 kasy spowodowaloby ze ktos jest tak bardzo do przodu ze juz nigdy go nie dogonisz