Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Najpedalściejsza i tak jest cranowa honorówka. Jar Jar pochwal się ile średnio masz honoru po 3 turze tym deckiem co miałeś w czwartek na kartach? Z tego co widziałem to jest to okolica 25. Na feniksie myślę że coś podobnego też będzie dało się złożyć .EDIT: BTW znów najmocniej banami dostał feniks. AEG naprawdę nie potrafi projektować kart dla nas, albo są ekstremalnie mocne (patrz kotei sezon) albo ekstremalnie słabe (patrz edycje od Diamonda do Samurai'a).
kurde myślałem ze chociaż mi zostawią frozena ale jednam przecieki się potwierdziły ;/ no nic trzeba będzie kleić coś innego na ninji (przynajmniej najgorsze dwa much upy odpadły kl i henshiny) albo grać na blitzowych kensaiach
Jedna karta? Oj chyba nie...
Cytat: sejmitar w 2013-09-02, 09:08Jedna karta? Oj chyba nie...No 3 sztuki nowej bryczki w zupełności wystarczy.Przy prędkości obecnych swarmów, można też grać na zmianę 3x scorn the weak.Więcej nie potrzeba
Cytat: Matsushiro w 2013-09-02, 10:22Cytat: sejmitar w 2013-09-02, 09:08Jedna karta? Oj chyba nie...No 3 sztuki nowej bryczki w zupełności wystarczy.Przy prędkości obecnych swarmów, można też grać na zmianę 3x scorn the weak.Więcej nie potrzeba moze sie okazac ze jedziesz do bitwy gdy przeciwnik ma 29 honoru....po ataku ma 40. pomaga ale bez szalenstwa. poza tym zupelnie nie wiem co trzeba by wyebac zeby to upchnac do Fate :/ Scorn jest slaba meta (chyba ze mozesz od razu z dodatkowej akcji zakatrupic gada)a te turbo honory sa masakrowane przez On (ale tez maja szybki przemial wiec spore szanse na dokopanie sie do Forgingow/Schismy)
Cytat: quas w 2013-09-02, 11:33Cytat: Matsushiro w 2013-09-02, 10:22Cytat: sejmitar w 2013-09-02, 09:08Jedna karta? Oj chyba nie...No 3 sztuki nowej bryczki w zupełności wystarczy.Przy prędkości obecnych swarmów, można też grać na zmianę 3x scorn the weak.Więcej nie potrzeba moze sie okazac ze jedziesz do bitwy gdy przeciwnik ma 29 honoru....po ataku ma 40. pomaga ale bez szalenstwa. poza tym zupelnie nie wiem co trzeba by wyebac zeby to upchnac do Fate :/ Scorn jest slaba meta (chyba ze mozesz od razu z dodatkowej akcji zakatrupic gada)a te turbo honory sa masakrowane przez On (ale tez maja szybki przemial wiec spore szanse na dokopanie sie do Forgingow/Schismy)Co do bryczek to i owszem może nie dadzą radę, ale jak zagrasz scorna, to jeżeli nie ma wall of honor lub forginga na ręce to spadnie o mniej więcej 3/4 honoru.
Mi$ jak to czytasz to zrób Loda na środę, potestujemy Wiem że RyżNoOni mają spory problem z dyshonorem.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?