Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Z fearem miało być zdaje się tak jak z rangem/melee. Trzeba odkopać designer diaries Tak czy inaczej wolę mieć domek z akcją niż coś co teoretycznie pompuje moich chłopaków. W sumie strata honoru to jest pryszcz. Jak cię to tak boli nie grasz tych kart bo masz dość alternatyw mam wrażenie. A nawet jeśli to te straty honoru mają znaczenie tylko przeciwko dyshonorowi. Jeśli do czegoś naprawdę trzeba się przyczepić to to że refill nic nie robi przeciwko honorowi/dyshonorowi
nie mówię o grach z dyschonorem
No właśnie sam napisałeś-1 postać. Jeśli łatwiej będzie się po porostu wyswarmiać z samurajów niż robić C&C Arakan nie będzie niezbędny tak samo jak followerzy wywołujący stratę honoru. Nie wiem jak ty ja mam plan się samemu nie dyshonorwać ale moze to jakich sekretny tech.Nie poważnie. Na razie ten brak traitu kosztuje nas może 4 postaci przy czym strata z Ryuko czy Hirose jest do łyknięcia.
Yrq prosze cie może jeszcze mam włozyc poorly place garden
a nawet nie chodzi o to że sa te straty na postaciach tylko one wcale nie sa lepsze mimo tego że mają stratę co było zrozumiałem gdy spider nie tracił honoru ale w sytuacji której juz tracimy to co jest rekapensata za strate?
Cytat: Walec w 2013-12-09, 16:01Czemu spidery nagle miałyby mieć łatwiejszy dostęp do rzeczy, za które traci się honor niż inne klany? To klan jak każdy inny, a nie shadowlands horde. I tak macie lepiej pod tym względem, bo wszystkie wasze postaci są na kresce (oprócz bodajże jednego susumu i monka z coma), także możecie sobie pozwolić na granie jakiś kart ze stratami. Inne klany nawet z wrzuceniem swoich fallenów mają problemybo wszystkie ine klany maja PH na postaciach nawet militarnych i nie startują z 0 fh
Czemu spidery nagle miałyby mieć łatwiejszy dostęp do rzeczy, za które traci się honor niż inne klany? To klan jak każdy inny, a nie shadowlands horde. I tak macie lepiej pod tym względem, bo wszystkie wasze postaci są na kresce (oprócz bodajże jednego susumu i monka z coma), także możecie sobie pozwolić na granie jakiś kart ze stratami. Inne klany nawet z wrzuceniem swoich fallenów mają problemy
Nikt nie zmusza spiderów do grania całą resztą kart, które zabierają honor, tymi holdingami followerami itp.