Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
^^You're all wrong.Zwyczajnie ja gram tak porytym i hipsterskim kranem, że wspomniana meta zupełnie mnie nie rusza. Większość żura to mordercy-partyzanci zabiją, co się da i zwiją, by wygrać później. W takim właśnie decku Akagi sensei jest OP, etc. A ja gram wrocławską szkołą bez składu i sensuTM (Paku może potwierdzić).
Chord, w sumie Ty mógłbyś z tej talii wywalić Akagiego i dalej byłoby dobrze
Cytat: Paku w 2014-03-31, 17:06Chord, w sumie Ty mógłbyś z tej talii wywalić Akagiego i dalej byłoby dobrze A po co?Switcha się z tego i tak nie zrobi, a akagi nie ma drawbackow
Cytat: Tensai w 2014-03-31, 17:09Cytat: Paku w 2014-03-31, 17:06Chord, w sumie Ty mógłbyś z tej talii wywalić Akagiego i dalej byłoby dobrze A po co?Switcha się z tego i tak nie zrobi, a akagi nie ma drawbackow Przecież to jest switch
Nie dziwie sie Chordowi:P Dobry crane to martwy crane.Nie wiem jak jemu, ale ja jak widze, ze deck ktorym gram wygrywa bo tak i graja nim wszyscy, to jakos spada satysfakcja z wygrywania;)Chord chce sobie podwyzszyc poprzeczke, bo jak cos ugra to i tak kazdy powie :"gral cran-em, nawet moja babcia moze zrobic t4 grajac cranem"
Jak widzę czym grają wszystkie te żury to najlepszą metą są followery. Ładuj wiochmenów, bandę roninów (ci goście są chyba najlepszym followerem jakiego widziałem w IvE - po porstu miażdżą), jak jesteś twardy to nawet Shieldwall'a. Roaming Caravan też brzmi fajnie ^^ A właściwie nie ma powodów by się nie zmieściła (chyba, że grasz Pakwym deckiem, gdzie mu się nawet Temple of Tengen nie mieści ).Jesli, jakimś zupełnie niepojętym cudem, ma się kłopot z błękitnym honorem to podpowiem, że best-honor-meta-in-Ivory ma w nazwie Crane, a poza tym jest całkiem dobrym attachem.Co ponad to? Gold, gold, gold. To jest economic edition, kto ma lepsze złoto wygrywa. I tu nie chodzi o 10g po pierwszej turze. Ma być 20+ golda po trzeciej. Brak holdingów w drugiej turze to też jest gold screw!Tak widzę zwalczanie niebieskich piżam w IvE. Pewnie można się też bawić jakimiś blitzami czy innnym paskudem. Militarny dyshonor też miażdży kosmos, ale brak Brilliantów na rynku poważnie utrudnia granie takimi rzeczami ^^
If any such changes are made, they will not effect this upcoming weekend (e.g. the weekend of April 5-6), but could potentially effect those Kotei occurring on the following weekend.
gracze w niebieskich pidzamkach beda po prostu sprytni, beda wygrywac co drugi weekend koteiowy