Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
I nawet jej nie dali Curtiera, nie mówiąc już o chamstwie, które Ci którzy mieli dostrzec pewnie już dostrzegli.
Komachi jest bardzo dobra i Gempachi też reszta niekwalifikuje się nawet do odstrzału.Dowiedziałem sie za to od Todda że mam małe ph na postaciach bo mam dużo akcji na nich co mi dadzą honor, a po ch.. ktoś ma mnie wciskać skoro ta banda jak wyjdzie nic nie robi na starcie. Fenix/ dragon dostają honor po prostu a ja się będę musiał pier..... z jakimś szrotem i zagrać 5 akcji aby dostać 2 honoru. jak tak dalej pójdzie to normanie militarka poczeka w SE z Kranami aż sie jej dynasty skończy i po prostu pojedzie po 4 na raz. a Honorówki dragona i fenixa nawet mnie nie zauważą.
EDIT: Aoshi, możesz mi pokazać dlaczego Komachi jest bardzo dobra?
Nie ma kosztu i działa zarówno w twoim jak i przeciwnika openie, jak wyjmie karte to w zależności od tego co trafisz wskazujesz cel.
Sama z siebie potrafi zablokować blitz, w dodatku w Se nie masz card drawu więc nie boli cię że sobie strącasz deck bo byś go i tak nie dociągnął.
Jest zawsze opcją dlatego jest dobra, pozatym jesli złożysz duelówke masz dużo 3-4 a ona zatrzyma małe liony itp.
Jak składasz duelówkę to chyba zupełnie nie masz już jej gdzie zmieścić.Ogólnie stoję na stanowisku że on jest baaardzo przeciętna. Gdyby miała tekt "lower or equal" to byłaby zupełnie inna gadka.
Fenix/ dragon dostają honor po prostu a ja się będę musiał pier..... z jakimś szrotem i zagrać 5 akcji aby dostać 2 honoru. jak tak dalej pójdzie to normanie militarka poczeka w SE z Kranami aż sie jej dynasty skończy i po prostu pojedzie po 4 na raz. a Honorówki dragona i fenixa nawet mnie nie zauważą.
Tu się nie zgodzę. Uważam, że honorówka kranowa robi szybciej honor w limited niż fenolowa(teraz jeszcze True Artistry). Fenol robi honor praktycznie tylko w bitwie i w bezpośrednim starciu fenolowa honorówka ma niewielkie szanse wygrać z cranowa.
Sądzę, że duelówką raczej nikt sobie szybko nie pogra w SE. Mi się babeczka bardzo podoba i uważam, że ma duży potencjał.
Cytat: "Shaft"Sądzę, że duelówką raczej nikt sobie szybko nie pogra w SE. Mi się babeczka bardzo podoba i uważam, że ma duży potencjał.Proszę o pokazanie przykładowego potencjału. Nie widzę potencjału, potencjału nie widzę.A tak na poważnie, to zgadzam się z gaijinem. Wystarczy spojrzeć na obecne Chi postaci... w sumie z dowolnego Klanu. Nawet Krabusie nie są aż takie miętkie. Całe preview Żurawi oceniam bardzo kiepsko. Po pierwsze z powodu poziomu kart, a po drugie z powodu ABSOLUTNEGO braku pomysłu DT na nasz Klan.miyato,ps. Czy w DT jest obecnie ktoś, kto kiedyś grał Żurawiem?? Pytam właśnie ze względu na ten brak pomysłu na karty dla nas.
Cytat: "Shaft"Sądzę, że duelówką raczej nikt sobie szybko nie pogra w SE. Mi się babeczka bardzo podoba i uważam, że ma duży potencjał.Proszę o pokazanie przykładowego potencjału. Nie widzę potencjału, potencjału nie widzę.
from WikiPotencjał w fizyce to wielkość fizyczna zwykle o wymiarze energii lub napięcia elektrycznego przypisana punktowi w przestrzeni. Znane są także przykłady pól fizycznych, określanych za pomocą potencjału wektorowego. Dla potencjałów skalarnych różnica potencjałów określa ilość energii koniecznej do przemieszczenia ciała z jednego punktu do drugiego. Potencjał wiąże się bezpośrednio z polem potencjalnym.
ałe preview Żurawi oceniam bardzo kiepsko. Po pierwsze z powodu poziomu kart, a po drugie z powodu ABSOLUTNEGO braku pomysłu DT na nasz Klan.miyato,ps. Czy w DT jest obecnie ktoś, kto kiedyś grał Żurawiem?? Pytam właśnie ze względu na ten brak pomysłu na karty dla nas.
miyato,ps. Czy w DT jest obecnie ktoś, kto kiedyś grał Żurawiem?? Pytam właśnie ze względu na ten brak pomysłu na karty dla nas.
A tak na serio postać która w openie bez bownięcia może bownąć postać, ma przyzwoite staty, manipuluje w pewien sposób fate no i na dodatek jest artystą :twisted:, jest według ciebie jest cienka ?. Te karty są robione pod SE i nie spodziewaj sie, że dostaniesz drugą Saorynke.