Autor Wątek: Crane  (Przeczytany 11021 razy)

Manit0u

• Phoenix Clan
  • temptation Personality
  • *
  • Hmmm...
Crane
« Odpowiedź #20 dnia: 2007-04-25, 15:08 »
Mi sie tam podobaja te postaci. Szkoda tylko, ze jest takie fajne kicho, dostaly krejny 1 mnicha raczej slabego i zadnych szugasow :(
Time is precious. Waste it wisely.

Kakita Miyato

• Crane Clan
  • Personality
  • *
Crane
« Odpowiedź #21 dnia: 2007-04-25, 15:30 »
Cytat: "Chemik"
Nic dziwnego, że patrząc się wycinek kart które rozpoczynają edycje zaczynacie walić głową w ścianę, bo power level spadł dramatycznie.

Zależy jak dla kogo. Dużo gorzej niż jest, nie będzie przecież, prawda? ... prawda??  :wink:

Nawet patrząc na wycinki kart, widać, że niektóre klany trzymają się kupy (np. krab, jednorogi), a inne nieco mniej. Zresztą, popatrz na Chi postaci, które są już SE legal. I patrz na fv kart artystycznych SE legal. Patrz teraz na tę pannę, bo od niej się zaczęło.

miyato,

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
  • You must construct additional Pylons
    • SpeedSoft
Crane
« Odpowiedź #22 dnia: 2007-04-25, 16:52 »
Ale ludzie, jeden crapowaty dodatek a wy placzecie jakbyscie byli w takiej samej sytuacji jak lwy czy feniksy... :| wrzucicie na luz, poczekajcie na main set i wtedy marudzcie jesli nie bedziecie wygrywac turniejow tym co dostaniecie...
Cytat: Breaker
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
Crane
« Odpowiedź #23 dnia: 2007-04-26, 02:07 »
Cytat: "Ertai"
Ale ludzie, jeden crapowaty dodatek a wy placzecie jakbyscie byli w takiej samej sytuacji jak lwy czy feniksy... :|

No ja po prostu wiedziałem, że w koncu ktoś to napisze. Jak boga kocham :roll:

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
    • SpeedSoft
Crane
« Odpowiedź #24 dnia: 2007-04-26, 13:12 »
Bo na whining to sobie trzeba zasluzyc :>
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

Brzana

• Personality
Crane
« Odpowiedź #25 dnia: 2007-04-26, 14:21 »
Zmiluj się.
Brzana's HunterZ Team Member

Kakita Miyato

• Crane Clan
  • Personality
  • *
Crane
« Odpowiedź #26 dnia: 2007-04-26, 16:12 »
Czy mógłbym prosić lepszych ode mnie o pokazanie wspaniałości Gempachiego? Ja tak poważnie jej nie widzę.

Skałci, to nie nasza działka, a force z tego, co mnie uczono, nie wygrywa bitew (chyba, że ta zasada tylko w lotusie obowiązywała).

miyato,

Rensej

• blank Personality
Crane
« Odpowiedź #27 dnia: 2007-04-26, 17:41 »
Moim zdaniem gempachi jest dobry dlatego, iż nie jest unique, reakcji uzywa po asygnowaniu się kawalerii plus tani kolo jest 7 golda z 3ph i dobra zdolność a bitwy czasem się wygrywa na force... nawet jeśli przegrasz ją to prowincja zostanie.
b]Loyal * Orcs Painter * PiS hater *[/b]

Rensej

• blank Personality
Crane
« Odpowiedź #28 dnia: 2007-04-26, 17:46 »
Jeżeli ma zniknąć focus pool to po co nam ten ptak ??
b]Loyal * Orcs Painter * PiS hater *[/b]

Hanson

• Scorpion Clan
  • experienced Personality
  • *
Crane
« Odpowiedź #29 dnia: 2007-04-26, 20:12 »
Nie ma zniknąć. Może najwyżej zostać zmodyfikowany. gempachi jest co najwyżej fajny, ale tak naprawdę on tylko zrównuje forca. Jak walczysz z przeciwnikeim o małym forcie to wiele jego reakcja nie da.
Co do postaci to najbardziej martwi mnie brak courtierow. Czy zamiast nich mają być tylko artyści. W Se jak narazie jest tylko jeden courtier i to w dodatku uniqowy  :?
Miejmy nadzieje, że wyjdzie troche courtierow w Se, bo bida będzie. Ewentualnie może trait artysty będzie pozwalał wykonywać akcje wymagające courtiera. Albo domek bedzie artystą dawał traity courtierów? Bo inaczej to nie fajnie będzie. Ograniczają duele, zabrali na harierów, a teraz jeszcze polityka nie wygląda za różowo...

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
    • SpeedSoft
Crane
« Odpowiedź #30 dnia: 2007-04-26, 23:07 »
Wlasnie to mnie w tym preview dziwi, ze wam traitow poskompili... nie sadze z kolei zeby dawali jakas nowa mechanike pod artystow, bo byly by to karty jedynie pod crane robione, duzo lepiej jakas ciekawsza polityke wydac.

Shaft

• Personality
Crane
« Odpowiedź #31 dnia: 2007-04-26, 23:19 »
najwięcej courtierów mają jak narazie Lwy :shock: (w tym jeden nonunik boxalbe).
rzana's HunterZ Team Member

Brzana

• Personality
Crane
« Odpowiedź #32 dnia: 2007-04-27, 00:24 »
Litosci raz jeszcze bo potem slysze od Popkorna jak to Crany placza :D
Gempahi jest Zajebisty bo daje ci opcje przyjecia bitwy na min rownym force, a ze sobie pewnie zginie to co dostaniemy za to honor to raz wrocimy go do gry i dostaniemy honor to dwa a trzy to to, ze on nam dopakuje kogos jeszcze :D (Jacha wiem ze nie z kazdym ale nie ma deku idealnego). Koles naprawde daje sporo mozliwosci wiec nie mówiłbym ze jest sredni czy tylko dobry. Przypuszczam, ze w poczatkowych fazach (jak to pieknie brzmi) edycji może byc niezłym wrzodem na dupie przeciwnika.
Brzana's HunterZ Team Member

Kakita Aoshi

• Crane Clan
  • toolbox Personality
  • *
Crane
« Odpowiedź #33 dnia: 2007-04-27, 00:46 »
Cytat: "Brzana"
Litosci raz jeszcze bo potem slysze od Popkorna jak to Crany placza :D
Gempahi jest Zajebisty bo daje ci opcje przyjecia bitwy na min rownym force, a ze sobie pewnie zginie to co dostaniemy za to honor to raz wrocimy go do gry i dostaniemy honor to dwa a trzy to to, ze on nam dopakuje kogos jeszcze :D (Jacha wiem ze nie z kazdym ale nie ma deku idealnego). Koles naprawde daje sporo mozliwosci wiec nie mówiłbym ze jest sredni czy tylko dobry. Przypuszczam, ze w poczatkowych fazach (jak to pieknie brzmi) edycji może byc niezłym wrzodem na dupie przeciwnika.

Amen
Kakita Aoshi
Crane Clan Samurai*Bounty Hunter
"Zniszczmy całe zło, nie będzie konkurencji"