Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Trochę poszaleli z tym zabieraniem keywordów. Jak ma grać shugenja bez shugenja? Kamieniami ma w nich rzucać?
Cytat: Hitomi Monroouke w 2014-08-04, 12:00Trochę poszaleli z tym zabieraniem keywordów. Jak ma grać shugenja bez shugenja? Kamieniami ma w nich rzucać? Aj tam shugenja. Pozabieraj courtiera i będzie wesoło.
Cytat: Tensai w 2014-08-04, 12:03Cytat: Hitomi Monroouke w 2014-08-04, 12:00Trochę poszaleli z tym zabieraniem keywordów. Jak ma grać shugenja bez shugenja? Kamieniami ma w nich rzucać? Aj tam shugenja. Pozabieraj courtiera i będzie wesoło.Nie wiem jak będzie wesoło. Wiem, że shugenja ma na sobie czary i jako taki jest ważnym ogniwem taktyki.Bez umiejętności rzucania tychże nagromadzonych czarów będzie tylko stosikiem kartek, który do niczego się nie nadaje.
Bez umiejętności rzucania tychże nagromadzonych czarów będzie tylko stosikiem kartek, który do niczego się nie nadaje.
Wczoraj miałem nieprzyjemność oberwać powyższą akcją. Jako, że grałem na Tamori zagranie tego kartonika zakończyło grę.Zdjęcie Shugenja z jednoczesnym wyrzuceniem dwóch dyscyplin pozbawiło mnie jakichkolwiek szans na walkę.