Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
(...)zwlaszcza ze duzo favor action mozna zagrac nie posiadajac favoru.
Cytat: quas w 2014-08-11, 21:52(...)zwlaszcza ze duzo favor action mozna zagrac nie posiadajac favoru. Dużo? JEDNĄ. A i tak muszę zajrzeć do Comprehensive, czy nie spindolili tekstu i Imperial Summons po nowemu jednak nie wymaga posiadania favora. Chyba, że liczysz Shibatę.
Favor actions require that their player control the Imperial Favor, or have an alternate effect, substitute, or waiver (“need not”) for discarding the Favor.
Moim zdaniem:"...Bow your Stronghold or discard the Imperial Favor..."^^^^^^^^^^^^^"...substitute... ()... for discarding the Favor"Dopóki ktoś mi nie pokaże odwrotnej interpretacji na rulsowym forum, to nie interesuje mnie Twoja wadliwa argumentacja, Sejmitarze.
Cytat: Chmielu w 2014-08-12, 11:49Moim zdaniem:"...Bow your Stronghold or discard the Imperial Favor..."^^^^^^^^^^^^^"...substitute... ()... for discarding the Favor"Dopóki ktoś mi nie pokaże odwrotnej interpretacji na rulsowym forum, to nie interesuje mnie Twoja wadliwa argumentacja, Sejmitarze.mam podobne zdanie.