Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Chord grał jakąś odmianą tego co postował w wątku o fenolkach? Hamerykanie na FB już się pytają o deckliste . Nic nie udostępnie bez approvala od pilota oczywiście
a gdzie ten Yrkowy temat?
Chmieluuu wroc!!
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
ale zabawa lepsza niz w constructed.
wkładasz 26 szt. najtańszych lwich postaci gdzie 6 to już drogo po czym dopychasz holdingami i do tego 40 rzeźnickich fate akcji i jedziesz Na followerach nie działa - nie dość, że nadal nic nie robisz ze stołu to jeszcze nie masz ręki
Cytat: Centurion w 2014-09-22, 13:37wkładasz 26 szt. najtańszych lwich postaci gdzie 6 to już drogo po czym dopychasz holdingami i do tego 40 rzeźnickich fate akcji i jedziesz Na followerach nie działa - nie dość, że nadal nic nie robisz ze stołu to jeszcze nie masz ręki I nie wrzucasz ŻADNYCH unique'ów
grałem invest boya mimo wcześniejszych moich narzekań na niego, w praktyce lepszy niż na papierze według mojej opinii daje radę, wrzuciłem go jakiś czas temu zamiast typa z invest 1 refil i uważam to za dobrą zmianę, 15 golda dla lwa to może nie jakoś mało, ale też nie jest to na pewno jakaś nierealna kwota bo minimum w 60% gier kupuje go na full wypas, no i opcja wrzucenia go jako reserve miodzio wiadomo sens jest kupić go z investem tylko gdy możesz wystawić jego wszystkie kopie, w innym wypadku pojedynczy bądź discard a i jeszcze ma 3ph w przeciwieństwie do pana z invest1