Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
3F za 6G i Tactician. A w bonusie Resilient w większości gier. Brak słów.
Cytat: kempy w 2014-10-26, 21:223F za 6G i Tactician. A w bonusie Resilient w większości gier. Brak słów.no a lewek musi miec w tej cenie -1F i gowniana zdolnoscprzynajmniej wiemy gdzie sa kierowani chuderlawi poborowi :/
lew nie potrzebuje force'a, wystarczy mu honor nie marudź, fajny też wasz taktyk.
(...) nie marudź, fajny też wasz taktyk.
Cytat: burning_librarian w 2014-10-28, 11:27(...) nie marudź, fajny też wasz taktyk.Udowodnij. Złóż grywalnego decka na Lwim domku, w którym ten gość będzie min. w dwóch kopiach (na zasadach Ivory Arc). Jako grywalny możemy przyjąć 50% skutezcności (3-3 w swissie) na większym turnieju, ale uważam, że nie uda ci się nawet osiągnąć 33% (2-4).
Udowodnij. Złóż grywalnego decka na Lwim domku, w którym ten gość będzie min. w dwóch kopiach (na zasadach Ivory Arc). Jako grywalny możemy przyjąć 50% skutezcności (3-3 w swissie) na większym turnieju, ale uważam, że nie uda ci się nawet osiągnąć 33% (2-4).
Cytat: sejmitar w 2014-10-28, 18:38Udowodnij. Złóż grywalnego decka na Lwim domku, w którym ten gość będzie min. w dwóch kopiach (na zasadach Ivory Arc). Jako grywalny możemy przyjąć 50% skutezcności (3-3 w swissie) na większym turnieju, ale uważam, że nie uda ci się nawet osiągnąć 33% (2-4). Ja mam zamiar złożyć i włożyć go w 3 sztukach, według mnie chłop będzie dobry w moim decku na harpunach. Z honorówkami których jest sporo chłop robi easy win
mój brat gra lionem, składam więc ten ciężar na jego barki
Ja mam zamiar złożyć i włożyć go w 3 sztukach, według mnie chłop będzie dobry w moim decku na harpunach. Z honorówkami których jest sporo chłop robi easy win
taktyczny harpun deck to jedyny ktory w IvE zdobywal laury koteiowe (fakt- to jeden gracz i hamerykańskie warunki)