Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
yashino nie kochał swojej rodziny . biorąc pod uwage , że liony są zbudowane na kulcie przodków to przedziwne .
My line is cursed. My father fell in battle. My uncle took his own life to escape slavery to a madman. My aunt was taken into that same slavery against her will, and it corrupted her to the extent that she murdered my grandmother.? He coughed. It was a wet, terrible sound. ?What horrors await me? What terrible things will happen to me and mine as I grow older? Better this, avenging my father?s honor, earning a glorious victory for the Lion, than to be a lingering sickness. This? this death? this is? a? mercy.?
Wniosek - władza robi ci z mózgu budyń.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
CytujWniosek - władza robi ci z mózgu budyń.Ja tylko przypomne ze to nie sa wydarzenia historyczne a fikcyjne, wiec ciezko takie stwierdzenia pisac opierajac sie na opowiadankach od AEG
Chagatai okazał się gościem z największym honorem i jajami jakiego widziałem w legędzie przez ostatnie dwie edycje. (gdyby tylko nasz wielki DOJI KUROHITO pożył dłużej niż te kilka dni lotusa).
Jeśli doprowadzenie do przegrania kolejnej (bezsensownej) wojny uznajemy jako wyczyn honorowy to nie mam pytań. Long live the Khan! Long live idiots!
CytujJeśli doprowadzenie do przegrania kolejnej (bezsensownej) wojny uznajemy jako wyczyn honorowy to nie mam pytań. Long live the Khan! Long live idiots!Yyy... sry... ale to on ta wojne zaczynal? To on atakowal w tej wojnie? Cos chyba nie bardzo wiesz o czym piszesz. Chagatai byl jedynym czempionem od dimonda, ktorego wiekszym wyczynyem bylo cos wiecej niz zginac (pozdrowienia chociazby dla Mirabu). Koles zabil 2 championow Lwa, przez niego jeden z champow lwa jest kaleka, poprowadzil (nieudany bo nieudany) atak na cale cesarstwo, wygral jedna wojne z lwem, przegral druga i widzac swoja porazke popelnil honorowy czyn poswiecajac swoje zycie dla dobra klanu i dla zazegnania nienawisci pomiedzy lwem i jednorozcem... jezeli to nazywasz idiotyzmem to chcialbym wiedziec, jak wedlug ciebie powinna wygladac porzadna samurai drama.
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg