Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
...albo storyline faktycznie osiąga dno dna....
Cytat: Ertai w 2008-08-20, 17:34A nastepne numery w totolotku, jakie beda?Takie rzeczy Self-Appointed Prophet of Doom podaje tylko na priva.I tak to nic w porównaniu z tym, że Domotai ma zamordować Shigetoshiego w pojedynku ustawionym przez Fumisato, po czym armia Lwów pomaszeruje na krejnolskie ziemie (alliance nie mógł trwać wiecznie), ale zostaną powstrzymani przez duchy (znowu te duchy, następna edycja powinna się nazywać nie Celestial tylko Spiryt raczej), które zgromadzą się w Shinden Asahina z powodu Anvila. W ogóle to się kosmos szykuje.
A nastepne numery w totolotku, jakie beda?
Cytat: gaijin w 2008-08-20, 19:13Cytat: Ertai w 2008-08-20, 17:34A nastepne numery w totolotku, jakie beda?Takie rzeczy Self-Appointed Prophet of Doom podaje tylko na priva.I tak to nic w porównaniu z tym, że Domotai ma zamordować Shigetoshiego w pojedynku ustawionym przez Fumisato, po czym armia Lwów pomaszeruje na krejnolskie ziemie (alliance nie mógł trwać wiecznie), ale zostaną powstrzymani przez duchy (znowu te duchy, następna edycja powinna się nazywać nie Celestial tylko Spiryt raczej), które zgromadzą się w Shinden Asahina z powodu Anvila. W ogóle to się kosmos szykuje.Gajin/Self-Appointed Prophet of Doom - powiedzcie mi, jaki jest sens dzielenia się taką wiedzą z wszystkimi? Co Wam to daje? +5 do lansu? Gdyby mnie interesowała przyszłość to bym poszedł na kurs wróżenia z fusów. Prosiłbym moderatora o zmianę w regulaminie dotyczacą spoilowania - żeby takie posty miały wymóg albo specjalnego oznaczenia albo używania "druku sympatycznego" (czcionki w kolorze tła).
Bez sarkazmu biję się w pierś, że faktycznie może zbyt głupi jestem, żeby wyczuć te żarciki warszawskie
CytujBez sarkazmu biję się w pierś, że faktycznie może zbyt głupi jestem, żeby wyczuć te żarciki warszawskienie używam tak niskich form wypowiedzi
Cytat: klusek w 2008-08-21, 22:22CytujBez sarkazmu biję się w pierś, że faktycznie może zbyt głupi jestem, żeby wyczuć te żarciki warszawskienie używam tak niskich form wypowiedzi Co znowu nie tak? miyato,
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Ja tam popieram Kempego. Jak chcecie spoilowac to jakos z pomyslunkiem. Psujecie innym zabawe z poznawania tego co bedzie potem (ja osobiscie mam to w dupie, bo mnie storyline wali, ale ani ja ani wy sami nie jestescie na forum). Albo zalocie sobie temat do spoilowania i tam to robcie.
Rozcieńczyliście (szczególnie Self-Appointed Prophet of Doom) bardzo granicę pomiędzy fikcją a rzeczywistością.
Self-Appointed Prophet of Doom nigdy nie żartuje, zawsze mówi serio. Ale on ma gamma correction ustawione na -999 plus auto-unzooma, więc nawet nawet wybuch nowej uznałby za nikłą iskierkę ...
Jezeli sa to zas przemyslenia Self-Appointed Prophet of Doom to niech on nie miesza faktow z fikcja. Bo pisze obie wypowiedzi (czy to fakt czy jego domysl) w taki sam sposob i ja sie nie dziwie ludzia, ktorzy na widok nicku Self-Appointed Prophet of Doom przy poscie po prostu omijaja i czytaja dalej.
po czym armia Lwów pomaszeruje na krejnolskie ziemie (alliance nie mógł trwać wiecznie), ale zostaną powstrzymani przez duchy (znowu te duchy, następna edycja powinna się nazywać nie Celestial tylko Spiryt raczej),
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.