Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: gaijin w 2008-08-28, 23:57Cytat: THE Self-Appointed Prophet of Doom w 2008-08-28, 23:05buu buuu za więcej strzelał wcześniej za więcej [i honor dawał] . Chyba w jakimś najpierwszym z pierwszych pdfów. Bo potem już nie.No a jutro krejny. Jestem ciekaw, czy nasze postaci też sprawią taką miłą niespodziankę jak Miyoko. Czy wręcz odwrotnie i będzie kupa smutku. Z przewagą kupy.Hideo Exp jest gorszy niż był pierwotnie, bo ma 4 chi, a miał 3... :/i ma fatalny obrazek, ale to wydaje się być normą w tym dodatku - prawie wszystkie arty na postaciach walą kałem, oprócz Liona, oczywiście :/
Cytat: THE Self-Appointed Prophet of Doom w 2008-08-28, 23:05buu buuu za więcej strzelał wcześniej za więcej [i honor dawał] . Chyba w jakimś najpierwszym z pierwszych pdfów. Bo potem już nie.No a jutro krejny. Jestem ciekaw, czy nasze postaci też sprawią taką miłą niespodziankę jak Miyoko. Czy wręcz odwrotnie i będzie kupa smutku. Z przewagą kupy.
buu buuu za więcej strzelał wcześniej za więcej [i honor dawał] .
a Dai już nawet nie skomentuję...
Chika musi ostro popił przed pozowaniem i na arcie się srogo zatacza
No a jutro krejny. Jestem ciekaw, czy nasze postaci też sprawią taką miłą niespodziankę jak Miyoko. Czy wręcz odwrotnie i będzie kupa smutku. Z przewagą kupy.
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
CytujNo a jutro krejny. Jestem ciekaw, czy nasze postaci też sprawią taką miłą niespodziankę jak Miyoko. Czy wręcz odwrotnie i będzie kupa smutku. Z przewagą kupy.ciekawe czy pan trzy linijki traitów jest nadal taki jaki jest . ale DT mówi że crane potrzebuje wsparcią , bo teraz jest słaby .. co to znaczy nie mam pojęcia , bo na cholere im dopał po worldsach .. no chyba że crane ma być lionnscorpion'em celestiala .
ciekawe czy pan trzy linijki traitów jest nadal taki jaki jest . ale DT mówi że crane potrzebuje wsparcią , bo teraz jest słaby .. co to znaczy nie mam pojęcia , bo na cholere im dopał po worldsach .. no chyba że crane ma być lionnscorpion'em celestiala .
i ma fatalny obrazek
Ludzie, ten koleś wygrywa duel z każdym kto ma niższe chi. Wyzywasz, przeciwnik focusuje, mówisz strike i aktywujesz zdolność. Gem, set, mecz. Noritoshi i Domotaje przy nim wyglądają jak ubodzy krewni.
Cytat: Ratman w 2008-08-29, 19:23Ludzie, ten koleś wygrywa duel z każdym kto ma niższe chi. Wyzywasz, przeciwnik focusuje, mówisz strike i aktywujesz zdolność. Gem, set, mecz. Noritoshi i Domotaje przy nim wyglądają jak ubodzy krewni. No niezupełnie ja mogę użyć któregoś ze stylów klanowych ale nie skorzystam z ich umiejętnośći wtedy ten koleś nie może odpalić swojej reakcji i wtedy jest posprzątane.
Akurat Focus Effects odpalają się automatycznie.
Ale jak wrzucisz do Focus Pool kartę bez Focus Effect - wtedy nie zagra reakcji i wywróci się jelitami na zewnątrz.
Cytat: Kamil w 2008-08-29, 19:41Cytat: Ratman w 2008-08-29, 19:23Ludzie, ten koleś wygrywa duel z każdym kto ma niższe chi. Wyzywasz, przeciwnik focusuje, mówisz strike i aktywujesz zdolność. Gem, set, mecz. Noritoshi i Domotaje przy nim wyglądają jak ubodzy krewni. No niezupełnie ja mogę użyć któregoś ze stylów klanowych ale nie skorzystam z ich umiejętnośći wtedy ten koleś nie może odpalić swojej reakcji i wtedy jest posprzątane.Akurat Focus Effects odpalają się automatycznie. Ale jak wrzucisz do Focus Pool kartę bez Focus Effect - wtedy nie zagra reakcji i wywróci się jelitami na zewnątrz.
Cytat: kempy w 2008-08-29, 20:01Cytat: Kamil w 2008-08-29, 19:41Cytat: Ratman w 2008-08-29, 19:23Ludzie, ten koleś wygrywa duel z każdym kto ma niższe chi. Wyzywasz, przeciwnik focusuje, mówisz strike i aktywujesz zdolność. Gem, set, mecz. Noritoshi i Domotaje przy nim wyglądają jak ubodzy krewni. No niezupełnie ja mogę użyć któregoś ze stylów klanowych ale nie skorzystam z ich umiejętnośći wtedy ten koleś nie może odpalić swojej reakcji i wtedy jest posprzątane.Akurat Focus Effects odpalają się automatycznie. Ale jak wrzucisz do Focus Pool kartę bez Focus Effect - wtedy nie zagra reakcji i wywróci się jelitami na zewnątrz.Co wy chłopaki piszecie? Jest napisane "before focus effects resolve" ale to nie znaczy ze jakies musza sie zresolwowac. tak jakie nie musi byc delayed terenow zeby dzialaly karty typu "before dealyed terrains resolve" (wiem ze nie ta edycja). ten wording oznacza po prostu ze usuwamy karty przed resolvovwaniem focus efektow. Kropka.