Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Nie Yoritomo tylko Kaimetsu-Uo i nie do dziadka tylko do ojaca tak gwoli ścisłości.
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
cały set taki sobie .
Cytat: THE Self-Appointed Prophet of Doom w 2008-12-25, 16:12cały set taki sobie . Stwierdzam stanowczo, że Self-Appointed Prophet of Doom Tobie się w głowie poprzewracało. Zachowujesz się jak niedopieszczony bachor i albo cierpisz na zaawanowaną amnezję albo na rozdwojenie jaźni. Bo nie mogę zrozumieć jak po takich swoich komentarzach na KM potrafisz napisać na CG że set jest średni:
ok . in the spirit of the mantis . sometimes has to do it . so here it goes .I dont like the cards . The green aint the right shade . and the stats could be beefer . And there is no support for BRK and Budoka . making the whole set kind of a meh .
Magistrate jest zgiety, gdyby nie to ze dragonska magistracka honorwka nie chodzi to bylby w sam raz (no dobra, MOZE zacznie chodzic ale watpie). Reszta postaci tez daje rade, niektore sie wydaja drogawe (8g lol) ale i tak ok.
Stwierdzam stanowczo, że Self-Appointed Prophet of Doom Tobie się w głowie poprzewracało. Zachowujesz się jak niedopieszczony bachor i albo cierpisz na zaawanowaną amnezję albo na rozdwojenie jaźni. Bo nie mogę zrozumieć jak po takich swoich komentarzach na KM potrafisz napisać na CG że set jest średni:
Now the world are safe again!!!!!Self-Appointed Prophet of Doom saving the world since Toturi I!!!
Merry Xmas Self-Appointed Prophet of Doom, btw, in the same spirit, if they are giving us non-humans, where are our Orochi?
A mnie się wydawało, że ten post Self-Appointed Prophet of Doom na postem Chemika jeszcze bardziej podkreśla ową autoironię...
To może ja powtórzę, to co napisałem komentując karty - to jest ŚWIETNY set dla modliszki
Sunagawa ma już erratę. Albo inaczej, do preview poszedł w wersji innej niż do druku. Ma obcięte to +2 do Range Attack.