Autor Wątek: [GotE] Mantis  (Przeczytany 15637 razy)

Chemik

• Spider Clan
  • experienced Personality
  • *
Odp: [GotE] Mantis
« Odpowiedź #40 dnia: 2008-12-27, 17:25 »
wiesz jak już człowiek ma się wysilić i bluzgnąć kogoś artystycznie to jeszcze musi być tego wart odbiorca prawda ?

prezenty dostałem, przyszła żona czuje się ze mną ok... czekaj czekaj coś było o słabym flame...

a co do erraty Sunagawa - szkoda bo Typ nie był za silny... ale to ludziki z AEG przegięli pałę parę razy to się teraz boją silną kartę zrobić...
« Ostatnia zmiana: 2008-12-27, 17:41 by Chemik »

THE JESKE

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #41 dnia: 2008-12-28, 12:39 »
wiesz jak już człowiek ma się wysilić i bluzgnąć kogoś artystycznie to jeszcze musi być tego wart odbiorca prawda ?
ale odpowiedż postnełęś . widać nie umiesz i już.[lol do tego edytowałeś post , jakby nie był warty to byś nie robił tego] .

ale to ludziki z AEG przegięli pałę parę razy to się teraz boją silną kartę zrobić
to se opatrz pdf dwóch nastepnych setów .
always +5 do lansu.
Self-Appointed Prophet of Doom:
Something like :
6/4/3
Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality .

Random dude:
Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.

Chemik

• Spider Clan
  • *
« Odpowiedź #42 dnia: 2008-12-28, 13:12 »
jak są literówki to się edytuje... nie schlebiaj sobie... tak jak mówię nie będę się wysilał...

a drugie zdanie to właśnie esencja twojej bytności Self-Appointed Prophet of Doom - masz dostęp do informacji do których reszta nie ma dostępu i wkur... maksymalnie miedzy innymi mnie, że się do nich odwołujesz.

jeśli masz zamiar podzielić się z nami tymi informacjami ( w co wątpię bo by Ci źródło tych informacji jaja urwało po jednym takim numerze i pewnie byś już na oczy nic nowego nie zobaczył...) to je zamieść na forum tak aby wszyscy MOGLI się do tych rewelacji ustosunkować.

Jeśli natomiast używasz tych argumentów (oraz wiedzy o prawdopodobnych nowych kartach) w rozmowie z nami, to wiedz że dla wielu to iż powiesz ze za cztery dodatki jest postać do dragonów za 4g z 5 chi ale z ratling traitem i waląca duel na wymagania honorowe naprawdę g. znaczy bo większość z nas nie ma jak tych informacji zweryfikować. Równie dobrze możesz dla mnie wróżyć z fusów albo z orędzia prezydenta...
« Ostatnia zmiana: 2008-12-28, 13:18 by Chemik »

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
  • You must construct additional Pylons
    • SpeedSoft
« Odpowiedź #43 dnia: 2008-12-28, 13:21 »
Inni jakos musza pokazac "ja wiem a wy nie"... wrzuc na luz, bo chyba tego juz nie zmienisz :)
Cytat: Breaker
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #44 dnia: 2008-12-28, 13:52 »
jak są literówki to się edytuje... nie schlebiaj sobie... tak jak mówię nie będę się wysilał...

a drugie zdanie to właśnie esencja twojej bytności Self-Appointed Prophet of Doom - masz dostęp do informacji do których reszta nie ma dostępu i wkur... maksymalnie miedzy innymi mnie, że się do nich odwołujesz.

jeśli masz zamiar podzielić się z nami tymi informacjami ( w co wątpię bo by Ci źródło tych informacji jaja urwało po jednym takim numerze i pewnie byś już na oczy nic nowego nie zobaczył...) to je zamieść na forum tak aby wszyscy MOGLI się do tych rewelacji ustosunkować.

Jeśli natomiast używasz tych argumentów (oraz wiedzy o prawdopodobnych nowych kartach) w rozmowie z nami, to wiedz że dla wielu to iż powiesz ze za cztery dodatki jest postać do dragonów za 4g z 5 chi ale z ratling traitem i waląca duel na wymagania honorowe naprawdę g. znaczy bo większość z nas nie ma jak tych informacji zweryfikować. Równie dobrze możesz dla mnie wróżyć z fusów albo z orędzia prezydenta...
Chemik, robisz ten błąd, że teksty Self-Appointed Prophet of Doom bierzesz poważnie i próbujesz na dodatek podjąć z nim na ich temat merytoryczną dyskusję. Jesteś już na tym forum na tyle długo, że powinieneś wiedzieć, że nie tędy droga.

Btw: na forum AEG (i kilku innych forach) za pisanie o rzeczach które są niejawne jest ban, ale podejrzewam, że jakby Self-Appointed Prophet of Doom wywalić, to forum straciłoby na..kolorycie.

Btw2: wróżenie z orędzia "prezydęta" jest w pytę.

Chemik

• Spider Clan
  • *
« Odpowiedź #45 dnia: 2008-12-28, 14:06 »
w sumie - ok dam na luz - niech sobie pisze... w końcu może to jedyne forum na jakim może się pochwalić taką wiedzą i nie dostać bana...

nie pomyślałem o tym... żyć z takim skarbem i nie móc się nim chwalić...

Yoritomo Itto

• Mantis Clan
  • blank Personality
  • *
« Odpowiedź #46 dnia: 2009-01-11, 12:16 »
Musze sie zgodzic z niektorymi ze ten set nie jest za specjalny dla modliszki, nie jest slaby ale nic nadzwyczajnego. Jedyna naprawde super karta jest Tsuruchi dla magi deckow, reszta jest dobra lub przecietna. Gracze modliszki napalaja sie dlatego ze niemal przez caly SE dostawalismy smieci i kiedy pod koniec zaczeli nam dawac dobre karty zaczeli je wyolbrzymiac. W nadchodzacym secie lepiej od nas wypadaja dragon i unicorn.

THE JESKE

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #47 dnia: 2009-01-11, 21:37 »
Btw: na forum AEG (i kilku innych forach) za pisanie o rzeczach które są niejawne jest ban, ale podejrzewam, że jakby Self-Appointed Prophet of Doom wywalić, to forum straciłoby na..kolorycie.
nie prawda na sub forach wszyscy nawet ludzie aeg piszą otwarcie wszystko o desing , story linie i tym jak napradwe wyglądał race . fakt nie ma już kenbando gdzie się drukowała to otwarcie , i gdzie ja zasłużyłem na nie kończącą sie miłość Colsona . Fakt do sub for to admicja jest na zasadzie kooptacji , ale pdf [co ja zresztą już raz pisałem chyba  :-\ ] są dostępne wszedzie . jak ktoś jest wmiare normalny lub znany i ma basic angielski  [ a jak w miare normalny oznacza mój lvl więc wiecie  ;) ] to dostanie pdf zajmuje dzien , może dwa . i to bez szukania torrentów , tak po prostu podesłanych mailem .
w sumie - ok dam na luz - niech sobie pisze... w końcu może to jedyne forum na jakim może się pochwalić taką wiedzą i nie dostać bana...
ja na KM jestem modem tajnego forum :D sam se banna nie dam. a Garou na urlopie więc bylbym nie tykalny z 2 tygodnie . zresztą zawsze sa pmki po tym jak ludzie się konstrukytnie [aka retorycznie] pytaja samych siebie "a ile to magistratów mantisy bedzie miał w  CE". 
Btw2: wróżenie z orędzia "prezydęta" jest w pytę.
meh
always +5 do lansu.
Something like :
6/4/3

Random dude:

jabbas

• Unicorn Clan
  • temptation Personality
  • *
  • Jabbas po transformacji w Jabbosklep ;)
    • www.pegaz-gry.pl
« Odpowiedź #48 dnia: 2009-01-11, 21:43 »
Ty Self-Appointed Prophet of Doom 2 tysie na jutro albo Cię do podwalimy ...
napewno jest jakaś agencja która zajmuje się takimi...(ktoś ma adres Julii Pitery)
a jak nie to się zrobi komisje sejmową albo cóś...
:D:D

Tylko najlepsze gry planszowe i karciane  www.pegaz-gry.pl Bydgoszcz

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
  • You must construct additional Pylons
    • SpeedSoft
« Odpowiedź #49 dnia: 2009-01-12, 00:31 »
Wiesz Self-Appointed Prophet of Doom, to ze latwosc dostepu do tych pdfow jest duza to inna sprawa. Ale sa ludzie, ktorzy by chcieli jednak te karty zobaczyc w oficjalnym pre, moc je wtedy komentowac i zastanawiac sie czy to sie przyda czy nie... ogolnie dyskutowac i wymyslac samemu jakies rzeczy... a takto podajesz wszystko jak na tacy... ta postac XXX za dwa dodatki bedzie dzialac swietnie z ta postacia YYY... spoilujesz a to psuje niektorym zabawe, tak jak bys opowiadal zakonczenie jakiegos filmu albo ksiazki.

Cytat: Breaker
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #50 dnia: 2009-01-12, 01:01 »
Ertai, on tak robi od x lat. Myślisz, że Twój post coś zmieni.. ::)?

Bonzai

• Mantis Clan
  • Personality
  • *
« Odpowiedź #51 dnia: 2009-01-12, 11:18 »
Self-Appointed Prophet of Doom ma mentalność starej babci - plotkarki przed klatką blokową. Siedzi sobie taki na ławeczce, i po prostu musi plotkować.

JNQ

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #52 dnia: 2009-01-12, 11:26 »
Jak mu się nudzi to niech grzebie, widocznie nie ma lepszych zajęć jak siedzieć na wszytskich możliwych forach przewijając i odświerzając.

I najlepiej jak to stare babcie - puścić Go mimo uszu...

Geralt_Bialy_Wilk

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #53 dnia: 2009-01-12, 18:26 »
A tak bardzo wam to przeszkadza? Nudno by bez tego było :D

EDIT:

Poza tym, w Imaginary Edition (R by Katsa) można dzieki temu fajne deki składać  ;D
« Ostatnia zmiana: 2009-01-12, 18:29 by Geralt_Bialy_Wilk »

THE JESKE

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #54 dnia: 2009-01-12, 21:24 »
spoilujesz a to psuje niektorym zabawe, tak jak bys opowiadal zakonczenie jakiegos filmu albo ksiazki.
to se sprawdź ile z kart które ja opisywałem były takie same , albo czy w ogóle wyszły .[ale kuon xp6 bedzie i bedzie mroczny] . to raz . dwa można zawsze zapodać ignora . chwalebne to i honorowe . trzy smieszne to troche jak ludzie się burzą na posty a potem ja dostaje liste pm'ek z prośbami o pdf'a albo czy cuś wiem . [nie od ertai'a żeby nie było ]. poztamy pro gracze dlatego są pro [w przeciwniestwie do mnie] ,że ciągle testują decki a jak wiedzą co będzie za 4 miechy to testują dłużej niż inni. wy sprawdzcie ilu ludzie np z dynasty/straw dogs ma zakaz organizowania jakichkolwiek imprez l5r i za co ;D . po czwurte jak ja bym nie spoilował i nie zadawał gupich pytan to wiele kart przedostaniego i ostaniego dodatku wyglądała by bardzo bardzo inaczej . jeżeli szum który ja ,gracz mantisowy , generuje [zresztą nie tylko ja] oznacza ,żę karty mantisowe będą lepsze lub sensowne . to tylko lepiej dla mantisa i innych graczy .

Ty Self-Appointed Prophet of Doom 2 tysie na jutro albo Cię do podwalimy ...
jak by AEG nie wiedziało ,że ja NDR łamie  ::) ja co 2 tygodnie dostaje
"I have received numerous complaints about your posting of possible
secret information/personal opinion as fact. Please stop the activity are we are going to be forced to take measures against you "
i jakoś żyje .

Nudno by bez tego było
ty geralt nic nie wiesz , kiedyś jak było kenbando to byli posterzy . prawdziwe flame war miedzy ludzmi . ty nie pamietasz tibbelsa , albo jak colson wkurwiony na desing team za spieprzone liony writnął in character ranta jak on już nigdy nie będzie grał lionami . albo jak kerisata kłuciła się z agasha yunarą przez 6 stron tekstu . taaa to  były czasy .
always +5 do lansu.
Something like :
6/4/3

Random dude:

Geralt_Bialy_Wilk

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #55 dnia: 2009-01-12, 22:10 »
Nie pamiętam, bo wtedy nie grałem. To co dzieje się teraz to najwyraźniej nic w porównaniu do tego co opisujesz - i mimo to, mnie to nie przeszkadza, a takiemu forum IMO dodaje... kolorytu jak ktoś to określił ;p

Walec

• eternal Personality
« Odpowiedź #56 dnia: 2009-01-12, 22:39 »
ahh albo potyczki słowne z boromirem lub Maru jeszcze na liście dyskusyjnej :)
Walec

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #57 dnia: 2009-01-12, 22:50 »
spoilujesz a to psuje niektorym zabawe, tak jak bys opowiadal zakonczenie jakiegos filmu albo ksiazki.
to se sprawdź ile z kart które ja opisywałem były takie same , albo czy w ogóle wyszły .[ale kuon xp6 bedzie i bedzie mroczny] . to raz . dwa można zawsze zapodać ignora . chwalebne to i honorowe . trzy smieszne to troche jak ludzie się burzą na posty a potem ja dostaje liste pm'ek z prośbami o pdf'a albo czy cuś wiem . [nie od ertai'a żeby nie było ]. poztamy pro gracze dlatego są pro [w przeciwniestwie do mnie] ,że ciągle testują decki a jak wiedzą co będzie za 4 miechy to testują dłużej niż inni. wy sprawdzcie ilu ludzie np z dynasty/straw dogs ma zakaz organizowania jakichkolwiek imprez l5r i za co ;D . po czwurte jak ja bym nie spoilował i nie zadawał gupich pytan to wiele kart przedostaniego i ostaniego dodatku wyglądała by bardzo bardzo inaczej . jeżeli szum który ja ,gracz mantisowy , generuje [zresztą nie tylko ja] oznacza ,żę karty mantisowe będą lepsze lub sensowne . to tylko lepiej dla mantisa i innych graczy .
No nieeeee no. Nie da się dać ignora, bo wtedy nie wyświetla postów, ale ludzie się do nich odnoszą i nie wiesz co czytasz. To raz. Dwa, że Ty rzadko kiedy na maile z taki prośbami odpowiadasz, względnie kłamiesz, że nic nie wiesz, więc się dziwię, że ktoś do Ciebie pisze ;)

Nudno by bez tego było
ty geralt nic nie wiesz , kiedyś jak było kenbando to byli posterzy . prawdziwe flame war miedzy ludzmi . ty nie pamietasz tibbelsa , albo jak colson wkurwiony na desing team za spieprzone liony writnął in character ranta jak on już nigdy nie będzie grał lionami . albo jak kerisata kłuciła się z agasha yunarą przez 6 stron tekstu . taaa to  były czasy .
[/quote]
No, sam po 1,5 dnia obecności zostałem osobiście zmiażdżony przez duet Ling + Toku + jeszcze kilku kolesi, bo się nie zrozumieliśmy. Mody z AEG mogły tam wyżyć i pisać to, co chciały by niejednymu na oficjalnym forum powiedzieć. Meat Patrol był krawy. I faktycznie fajnie szydzili z Self-Appointed Prophet of Doom, ale chyba obu stronom się podobało. Żałuje, że zaraz po tym jak się tam pojawiłem, Kwan skończył studia.. :-\

THE JESKE

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #58 dnia: 2009-01-13, 20:40 »
no stary todd to do dzis mysli ze ja jestem in real life jednorękim jednonogim bikerem  :D . musisz sie na forum dynasty dostać g-man tam prawdziwi męscy menszczzini postuja , full hardcore .
I faktycznie fajnie szydzili z Self-Appointed Prophet of Doom, ale chyba obu stronom się podobało.
no i avatarka dostałam od linga odpowiendniego . tego z fistaszkiem . ah to były czasy . nie to żę żałuje tego forum , chikan też jest fajny i prawie że monolit narodowy daje człowiekowi full komfort .
że nic nie wiesz
feints withing feints , plans within plans . maski i konfabulacja .
always +5 do lansu.
Something like :
6/4/3

Random dude:

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #59 dnia: 2009-01-13, 21:40 »
no stary todd to do dzis mysli ze ja jestem in real life jednorękim jednonogim bikerem  :D . musisz sie na forum dynasty dostać g-man tam prawdziwi męscy menszczzini postuja , full hardcore .
Czekaj, a nie czasem fińskim studentem? Jak Will przeleciał z USA, to chyba taka wtedy była wersja. A do Dynasty na forum mnie nie przyjmą, bo jestem z Gniezna, nikt mnie nie zna (a Rixson, Nicoll itp. są w SD).
no i avatarka dostałam od linga odpowiendniego . tego z fistaszkiem . ah to były czasy . nie to żę żałuje tego forum , chikan też jest fajny i prawie że monolit narodowy daje człowiekowi full komfort .
Fistaszek był git. Szczególnie jak się patrzyło na avatar i te edytowane na czerwono posty.
że nic nie wiesz
feints withing feints , plans within plans . maski i konfabulacja .
;D Właśnie wyobraziłem sobie Ciebie w masce, takiej jak ma Saya np. To śmieszniejsze niż Ty jako Elvis.