Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
wiesz jak już człowiek ma się wysilić i bluzgnąć kogoś artystycznie to jeszcze musi być tego wart odbiorca prawda ?
ale to ludziki z AEG przegięli pałę parę razy to się teraz boją silną kartę zrobić
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
jak są literówki to się edytuje... nie schlebiaj sobie... tak jak mówię nie będę się wysilał...a drugie zdanie to właśnie esencja twojej bytności Self-Appointed Prophet of Doom - masz dostęp do informacji do których reszta nie ma dostępu i wkur... maksymalnie miedzy innymi mnie, że się do nich odwołujesz.jeśli masz zamiar podzielić się z nami tymi informacjami ( w co wątpię bo by Ci źródło tych informacji jaja urwało po jednym takim numerze i pewnie byś już na oczy nic nowego nie zobaczył...) to je zamieść na forum tak aby wszyscy MOGLI się do tych rewelacji ustosunkować.Jeśli natomiast używasz tych argumentów (oraz wiedzy o prawdopodobnych nowych kartach) w rozmowie z nami, to wiedz że dla wielu to iż powiesz ze za cztery dodatki jest postać do dragonów za 4g z 5 chi ale z ratling traitem i waląca duel na wymagania honorowe naprawdę g. znaczy bo większość z nas nie ma jak tych informacji zweryfikować. Równie dobrze możesz dla mnie wróżyć z fusów albo z orędzia prezydenta...
Btw: na forum AEG (i kilku innych forach) za pisanie o rzeczach które są niejawne jest ban, ale podejrzewam, że jakby Self-Appointed Prophet of Doom wywalić, to forum straciłoby na..kolorycie.
w sumie - ok dam na luz - niech sobie pisze... w końcu może to jedyne forum na jakim może się pochwalić taką wiedzą i nie dostać bana...
Btw2: wróżenie z orędzia "prezydęta" jest w pytę.
spoilujesz a to psuje niektorym zabawe, tak jak bys opowiadal zakonczenie jakiegos filmu albo ksiazki.
Ty Self-Appointed Prophet of Doom 2 tysie na jutro albo Cię do podwalimy ...
Nudno by bez tego było
Cytujspoilujesz a to psuje niektorym zabawe, tak jak bys opowiadal zakonczenie jakiegos filmu albo ksiazki. to se sprawdź ile z kart które ja opisywałem były takie same , albo czy w ogóle wyszły .[ale kuon xp6 bedzie i bedzie mroczny] . to raz . dwa można zawsze zapodać ignora . chwalebne to i honorowe . trzy smieszne to troche jak ludzie się burzą na posty a potem ja dostaje liste pm'ek z prośbami o pdf'a albo czy cuś wiem . [nie od ertai'a żeby nie było ]. poztamy pro gracze dlatego są pro [w przeciwniestwie do mnie] ,że ciągle testują decki a jak wiedzą co będzie za 4 miechy to testują dłużej niż inni. wy sprawdzcie ilu ludzie np z dynasty/straw dogs ma zakaz organizowania jakichkolwiek imprez l5r i za co . po czwurte jak ja bym nie spoilował i nie zadawał gupich pytan to wiele kart przedostaniego i ostaniego dodatku wyglądała by bardzo bardzo inaczej . jeżeli szum który ja ,gracz mantisowy , generuje [zresztą nie tylko ja] oznacza ,żę karty mantisowe będą lepsze lub sensowne . to tylko lepiej dla mantisa i innych graczy .
I faktycznie fajnie szydzili z Self-Appointed Prophet of Doom, ale chyba obu stronom się podobało.
że nic nie wiesz
no stary todd to do dzis mysli ze ja jestem in real life jednorękim jednonogim bikerem . musisz sie na forum dynasty dostać g-man tam prawdziwi męscy menszczzini postuja , full hardcore .
no i avatarka dostałam od linga odpowiendniego . tego z fistaszkiem . ah to były czasy . nie to żę żałuje tego forum , chikan też jest fajny i prawie że monolit narodowy daje człowiekowi full komfort .
że nic nie wieszfeints withing feints , plans within plans . maski i konfabulacja .