Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
JCo do 4/5, legacy, open itd. - nah jedynie w openie/legacy chciałem złożyć jakiś deck śmiechowy ale ogrom kart zabija format...No i dostęp do kart jest sporo ograniczony... Nie wiem czy się opłaca robić taki turniej dla max 10 osób jak można by na ten czas wbić inny event...
A co do formatu z katami z LE - nie będę za nim tęsknił i SE podoba mi się jednak bardziej...
Cytat: Chemik w 2009-02-24, 00:35A co do formatu z katami z LE - nie będę za nim tęsknił i SE podoba mi się jednak bardziej...w LE byly myszy. Jak tu za nimi nie tesknic ?
Na szczescie nie gralem wtedy, jak byl wygrywajacy w drugiej turze enlightenment ale nie tesknilbym za nim.
jak bede trzezwy to moge grac legacy
... BSG ...)
Inna sprawa ze nigdy w życiu nie spotkałem się z kartami z Diamonda ,Lotusa i Golda - to chętnie oglądne podczas gry :-)
Cytat: Bienias w 2009-03-04, 09:45Inna sprawa ze nigdy w życiu nie spotkałem się z kartami z Diamonda ,Lotusa i Golda - to chętnie oglądne podczas gry :-) Nie chce Cie martwic , ale moze Ci sie to nie udac:P Z kartami z tych edycji jest tak , ze zanim zobaczysz co one robia to juz zdazysz przegrac i niespecjalnie bedziesz wiedzial dlaczego:P A i nie polecam grac deckiem z samurai-a bo roznica poziomow kart miedzy samuraiem a np lotusem jest kolosalna:P Wiec jak sie wybierasz na legacy to zalatw sobie karty z wczesnych edycji ( najlepiej z lotusa )