Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
a ja sadze ze to dziala. bo koles ktory robi ghule za karte bedzie grany wiec tak czy siak musisz zrzucic karte, jak mozesz zrzucic karte ktora wroci ci na reke to chyba nie jest taki zly uklad. poza tym bardziej prawdopodobne ze dokopiesz sie do kolesia robiacego ghule i paragona niz do AWP wiec nie jest to az takie zle combo
poza tym bardziej prawdopodobne ze dokopiesz sie do kolesia robiacego ghule i paragona niz do AWP wiec nie jest to az takie zle combo
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
Cytat: horror w 2009-06-16, 19:11a ja sadze ze to dziala. bo koles ktory robi ghule za karte bedzie grany wiec tak czy siak musisz zrzucic karte, jak mozesz zrzucic karte ktora wroci ci na reke to chyba nie jest taki zly uklad. poza tym bardziej prawdopodobne ze dokopiesz sie do kolesia robiacego ghule i paragona niz do AWP wiec nie jest to az takie zle comboA po co grac typa, ktory robi zombi za kase i zrzucenie karty, jak bedzie saleh i domek, ktorzy robia to po prostu za kase? Mi sie osobiscie wydaje, ze nowy breeder juz nie bedzie szedl na az taka mase (bez fatiny i tak ciezko) ale bedzie mial wiecej akcji do zagrywania pod to.Edit: Paragony nie bardzo sie mieszcza w talii na UD. A juz wsadzac paragony tylko dla AWP, zeby za to robic zombich to duze przegiecie imo.
jeszcze 1-2 dodatki i bedzie można wróżkami pociskać(oby do Grecji )
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Czar bedzie niezle smigal w pajeczych monk/kensai deckach cos mi sie zdaje. Event ujdzie jako mini-meta na honor. Holding fajoski, reconow juz jest duzo fajnych i ten sie raczej nie przyda, weapon bombastyczny.