Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
@jabbas- nie mowie ze twoj deck byl tepy. byl po prostu pasjansowy, w ogole nie interesowalo Cie co przeciwnik ma. ciebie interesowalo wlasciwie tylko czy masz pierwsza akcje i jak szybko wymontujesz prowki.to ze nie bylo prezencji nie bylo dobre, po prostu wyobraz sobie ze ten frajer po drugiej stronie tez chcialby czasem cos zagrac, a Ty mu to po prostu uniemozliwiles. i co to za gra? to nie jest gra tylko pasjanstak samo nienawidze deckow z maksymalnym PK. spider na breederze byl pod tym wzgledem po prostu apogeum. ja osobiscie nie bylem w stanie wygrac z tym deckiem dlatego, ze w pewnym momencie oni zabijali mnie szybciej niz ja bylem w stanie wystawiac cokolwiek... a niestety wygranie w ta gre militarnie bez postaci jest ciezkie. i nie chce pakowac na sile samych boxow i miliona refill tylko po to zeby moc jednym bolkiem pobiec do ataku bo jego 4 kumpli zabito w limitedzie po turze w ktorej ich wystawiono. i to bez mydla bez odpowiedzi.ciekaw jestem kiedy w tej grze pojawi sie deck z postaciami ktorych nie da sie zabic/ zbowowac/ odeslac. z checia napcham fate'a 40 kartami do ratowania moich cieci (ale tyle to ich niestety nie ma). po prostu chce ogladac moje postacie na stole.
upłytcanie gry czyli: robienie schematu że wszycy grają tak samo, holding/2 holdingi itd..to dopiero nuda..
poza tym spryciarze dodali 1 karte na rękę ale nikt nie pomyślał o cyklowaniu decku czyli eventach/regionach i kluczowych typach... tak były 2 tury na wyciągnięcie tego na prowincji, teraz 1...
"Zmiany, potrzebne są zmiany. Bo jeśli nic się nie zmieni, może nadejść dzień rebelii"
Cytat: kempy w 2009-06-14, 23:39"Zmiany, potrzebne są zmiany. Bo jeśli nic się nie zmieni, może nadejść dzień rebelii"dezerter
niewazne kto bedzie mial racje, wazne czy bedzie nam sie chcialo jeszcze w to grac. mnie sie bedzie chcialo, nie wiem jak wam
Cytat: Breaker w 2009-06-14, 23:44niewazne kto bedzie mial racje, wazne czy bedzie nam sie chcialo jeszcze w to grac. mnie sie bedzie chcialo, nie wiem jak wamPrzyłączam się. Szczerze to nie mogę się doczekać już nowych kart i starterów.
hey flint...chodzi o to, że jak wstawiasz w pierwszej mańka teraz, to przeciwnik ma jesli nie zaczął tylko dom i legacy zbołowane..czyli musi iść po gold;)
tak samo nienawidze deckow z maksymalnym PK. spider na breederze byl pod tym wzgledem po prostu apogeum. ja osobiscie nie bylem w stanie wygrac z tym deckiem dlatego, ze w pewnym momencie oni zabijali mnie szybciej niz ja bylem w stanie wystawiac cokolwiek...
AshuraCavalry ? Nonhuman ? Shadowlands ? Lose 5 Honor.After each time Ashura is destroyed while at a battlefield, target and destroy a Follower, or a Personality without Followers, at that battlefield.Battle: Fear 4.
Title Sentei no OniRarity RareEdition Enemy of My Enemy [ View Printings ]Clan Shadowlands HordeText Nonhuman ? Shadowlands ? Lose 10 Honor.May not be put under a Sensei. Before your Events phase, if Sentei no Oni is dead, you may bring it into play, ignoring costs. Negate all permanent effects on it.Battle: Target an opposing non-Unique card. Destroy it. If you used this ability perviously this battle, move Sentei no Oni home before the Resolution Segment.