Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Centurion w 2009-08-12, 10:24(...)moje typy to:Domatojka - bo tak, przecież każdy nie lubi niebieskich piżdzamowców <--- no comments...Daigotsu - niepowtarzalna okazja zeby zabic kogos kogo zabic teoretycznie sie nie da (...)Paneki - bo amerykanie sa poj* i stwierdzili ze jak zaglosuja na zabicie wlasnego klan chempiona (skorpy) to dostaniemy fajna fikcje... <--- no comments...Centurion... Zrób sobie chwilę przerwy od tej gry... poważnie... Z każdego Twojego postu przebija ostatnio fanatyczny Krejn hejt i ślepy Paneki love. To zaczyna mnie przerażać A co do zabijania Champa, to jakiś taki poroniony pomysł. Daimyo umiera ostatni, najlepiej na polu bitwy, przynajmniej takie jest moje zdanie. No i bardzo będzie mi szkoda Domotaiki, nawet bez względu na preferencje klanowe. Z tego, co mi wiadomo, to Żurawie, to jedyny Klan, gdzie champion pochodzi w prostej linii od Kami. Przez wszystkie edycje się udawało, a tu nagle przyjdzie Rusty i jebutnie tak beznadziejną fikcją, że zniknie cały urok tego Klanu. Nowym Championom też dałbym szansę na wykazanie się. Chen, Kai i Shigetoshi po prawdzie jeszcze nigdzie dobrze nie zagrzali miejsca. Daigotsu nie ma jak umrzeć, bo w Krainach Cienia teoretycznie nic nie ma prawa go ruszyć (and then Rusty came along...).No zobaczymy co z tego wyjdzie, ale jak już pisałem: poroniony pomysł. Nie jest tak łatwo zaj...bać daimyo, a 2-3 naraz, to już zupełnie niemożliwe imho. (and then Rusty came along.... again....)
(...)moje typy to:Domatojka - bo tak, przecież każdy nie lubi niebieskich piżdzamowców <--- no comments...Daigotsu - niepowtarzalna okazja zeby zabic kogos kogo zabic teoretycznie sie nie da (...)Paneki - bo amerykanie sa poj* i stwierdzili ze jak zaglosuja na zabicie wlasnego klan chempiona (skorpy) to dostaniemy fajna fikcje... <--- no comments...
wiesz co oni maja czasem takie głupie pomysły well zabijmy fenolowi wszystkie najlepsze postacie w ciągu jednego 2 opowiadań bo jakos nam się nudzi i nie chcemy wymyslac kolejnych expów (Sezaru, Mirabu, Kaneka), albo bzdurne opowiadania o wielkim glucie z kosmosu to było tragiczne lepiej juz niech champ zginie w wyniku głosowanie z nie widzimisie ST
Centurion... Zrób sobie chwilę przerwy od tej gry... poważnie... Z każdego Twojego postu przebija ostatnio fanatyczny Krejn hejt i ślepy Paneki love. To zaczyna mnie przerażać
Wpieprzyć mnie mogą tylko kiedy to opiszą w sposob beznadziejny lub kiedy decyzja o tym będzie rezultatem głosowania ludzi o poglądach na grę pokroju Centuriona
Panekiego mogą uwalić, obecny jest:a) cienkib) drogic) nic nie robi, honorowym gościąd) nie jest magistrem
Może zrobimy sobie głosowanie na naszym forum?
mnie nie wku* głupim, dziecinnym generalizowaniem
No zobaczymy co z tego wyjdzie, ale jak już pisałem: poroniony pomysł. Nie jest tak łatwo zaj...bać daimyo, a 2-3 naraz, to już zupełnie niemożliwe imho. (and then Rusty came along.... again....)
No już, szufla na zgodę Centurion. Wielu czytalo inne Twoje posty i większośc widzi, jak bardzo kochasz Klan Żurawia. Gdybym był złośliwy, powiedziałbym, że czegoś zazdrościsz, ale ponieważ taki nie jestem, to na forum wszystkich czytających obiecuję Ci to piwo, a nawet trzy, żebys mogł mi spokojnie wyjaśnić Twoje poglądy o grze
(...) kart żurawinowych nie lubię w obecnej edycji bo są dla mnie nieznośnie nieznośne (...)
Tylko nie dziecinnym!! Za miesiąc będę miał piętnaście lat!!
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Ty Centurion to nie lubisz kucy wiec dlaczego tutaj jakas scieme walisz i dywersje o zurawiach? he?
Champion nie powinien ginąć z powodu nielubienia danego Klanu przez graczy
A jeśli chodzi o ulubione klany fabularnie to żuraw jest razem z lwem na drugim-trzecim miejscu u mnie więc wiesz...
Bayushi Miyako najchetniej Mrugnięcie. Juz czas na powrot do silnej kobiecej reki za sterami Skorpiona.
- Tsukimi? To Fenole maja championa?
Juz czas na powrot do silnej kobiecej reki za sterami Skorpiona.