Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Jestem ciekaw jak w tej sytuacji zachowają się media i politycy. Czy będzie ścierwojadztwo i wykorzystywanie sytuacji, czy może choć raz obędzie się bez tego cyrku.
Cytat: gaijin w 2010-04-10, 12:55Jestem ciekaw jak w tej sytuacji zachowają się media i politycy. Czy będzie ścierwojadztwo i wykorzystywanie sytuacji, czy może choć raz obędzie się bez tego cyrku. jak umarl papa to bylo kilka tygodni spokoju a potem wszystko wrocilo do normy. wiec podobnie bedzie tym razem. mnie martwi bardziej sytuacja polskich sil zbrojnych po takim wydarzeniu.
jak umarl papa to bylo kilka tygodni spokoju a potem wszystko wrocilo do normy.
mnie martwi bardziej sytuacja polskich sil zbrojnych po takim wydarzeniu.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Cytujmnie martwi bardziej sytuacja polskich sil zbrojnych po takim wydarzeniu. +1
Cytat: Ertai w 2010-04-10, 15:07Cytujmnie martwi bardziej sytuacja polskich sil zbrojnych po takim wydarzeniu. +1Nie tylko sił zbrojnych również całej polskiej polityki. Długo im zajmię podniesienie sie na nogi. Oficjalnie podaja iz zgneło 88 osóbLista osób tutaj
Dzisiaj około 9.20, niedaleko Smoleńska samolot z Prezydentem oraz wieloma innymi ważnymi osobami w państwie uległ katastrofie. Uznaje się, że wszystkie osoby na pokładzie - ponad 130 - nie żyją, w tym para prezydencka, szef sztabu generalnego, posłowie, predstawiciele administracji, biskupi... Więcej - w dowolnym serwisie informacyjnym.
Cytat: sejmitar w 2010-04-10, 11:54Dzisiaj około 9.20, niedaleko Smoleńska samolot z Prezydentem oraz wieloma innymi ważnymi osobami w państwie uległ katastrofie. Uznaje się, że wszystkie osoby na pokładzie - ponad 130 - nie żyją, w tym para prezydencka, szef sztabu generalnego, posłowie, predstawiciele administracji, biskupi... Więcej - w dowolnym serwisie informacyjnym. [/b/ mode on]fapfapfapfapfap![/b/ mode off]
btw. co sadzicie o mega konspiracyjnej teorii, ze to Kaczor kazal pilotowi ladowac wbrew wszelkiemu rozsadkowi a ten, pomny wydarzen w Tiblisi, i tego, co sie stalo z tamtym pilotem, posluchal?