Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
szacunek to tu raczej kazdy ma, ale zeby od razu na Wawelu? ja tam nie wiem czy np. p.pr. gabriela narutowicza tez pochowali na wawelu? a tez zginal tragicznie
Cytat: Breaker w 2010-04-13, 22:01szacunek to tu raczej kazdy ma, ale zeby od razu na Wawelu? ja tam nie wiem czy np. p.pr. gabriela narutowicza tez pochowali na wawelu? a tez zginal tragicznieNie widzę tu tego szacunku, tylko podśmiechujki właśnie.
Twoje posty nie wnosza nic do dyskusji a tylko robia burdel. Ale nie przejmuj sie za bardzo tym, duzo osob pisze tutaj bez sensu, takze sam w tym nie jestes
Cytat: Flint w 2010-04-13, 22:04Cytat: Breaker w 2010-04-13, 22:01szacunek to tu raczej kazdy ma, ale zeby od razu na Wawelu? ja tam nie wiem czy np. p.pr. gabriela narutowicza tez pochowali na wawelu? a tez zginal tragicznieNie widzę tu tego szacunku, tylko podśmiechujki właśnie. Flint powiedzmy sobie szczerze był kiepskim prezydentem i niczym sobie nie zasłużył na pochówek na Wawelutragiczna śmierć to nie żadne osiągnięcie moim zdaniem to już Kaczorowski ( prezydent na Obczyźnie ) bardziej zasługuje na ten zaszczyt niż Lechto nie podśmiechówki tylko czysta prawda czy przez prawie 5 lat jesteś w stanie wskazać jakieś osiągnięcie Lecha poza sianiem zamętu i bycie marionetką swojego brata?Jego śmierć to tragedia ale niech go ona nie wybiela
W 100% zgadzam się z Walcem. Wygląda na to, że jego jedynym osiągnięciem była spektakularna smierć w wypadku, a to nie jest żadna zasługa. Jest mi bardzo przykro, że zginął i współczuję jego rodzinie (naprawdę!), ale jednocześnie myślę, że jego prezeydentura oraz rządy PiS były tragedią dla Polski i jako polityk absolutnie nie zasługuje na miejsce w narodowym panteonie, a to obecne wychwalanie go pod niebiosa przez klasę polityczną uważam za żenującą próbę zbicia kapitału politycznego. I zdaje się, że większość ludzi na tym forum również to dostrzega.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Ogolnie wlaczyl mi sie wyjebizm sytuacyjny... czyli probuje przeczekac cala ta szopke i nie czytam newsow, nie ogladam TV, nie czytam gazet...
Król Jan III Sobieski Król Michał Korybut Wiśniowiecki Książę Józef Poniatowski Król Stefan Batory Król Władysław IV Waza Król Zygmunt II August Król Stanisław Leszczyński Król August II Mocny Król Zygmunt I Stary Król Zygmunt III Waza Król Jan Kazimierz Waza Anna Jagiellonka Tadeusz Kościuszko Józef Piłsudski Gen. Władysław Sikorski Adam Mickiewicz Juliusz Słowacki Lech i Maria Kaczyńscy
Flint powiedzmy sobie szczerze był kiepskim prezydentem i niczym sobie nie zasłużył na pochówek na Wawelutragiczna śmierć to nie żadne osiągnięcie (...)czy przez prawie 5 lat jesteś w stanie wskazać jakieś osiągnięcie Lecha poza sianiem zamętu i bycie marionetką swojego brata?