Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Czyby tylko sceptyczny Ertai byl sceptyczny?Dulowka zurawiowa nie dziala, po nowym dodatku bedzie probowala dzialac dopiero. Karta ma zastosowanie tylko na nowym domku (bo do uzycia jej wymagany jest przyjety duel... to tak minimum), ktory jest o lata swietlne za SD i kiwaniem postaci zeby zabic postac i dopisac sobie 2 honoru. Tak wiec gdzie tu ta solidnosc tej karty? Manipulacja fatem jest zawsze fajna... tylko gry koncza sie na 6 turze i nie bedziesz kontrolowal stolu zeby to cos zmienialo.
Shadow's Talon niezle na pewno sie przydanie rozumiem tylko tych ciaglych zachwytow nad shiro daidojiw czym niby ma byc lepszy od seawatch castle? chyba tylko w sile prowincji a to mala roznicaakcja kiwnij postac dostan 2 honoru za to strac postac razem z prowincja nie robiac nikomu nic jest raczej kijowaza to duel to cos co zurawiowi bylo bardzo potrzebne
nie mozna tez mowic ze sd jest najlepszy+1F dla samurajow jest praktycznie bez znaczenia postacie po mojej stronie zwykle nie dozywaja do rezolucjinie ma tez kill akcji tylko ranged a tu jest drobny problemcrane ma za malo forca zeby strzelic za duzo wiec wiekszosc postaci jest dla tego strzalu nieosiagalnareszta natomiast albo chowa sie za farmerem czy innym malym followerem albo strzal trafia w outeragralem bardzo dlugo na sd i na poczatku sie sprawdzal a potem robil sie coraz gorszydlatego ciesze sie ze wreszcie bedzie grywalny stronghold
+1F dla samurajow jest praktycznie bez znaczenia postacie po mojej stronie zwykle nie dozywaja do rezolucji
nie ma tez kill akcji tylko ranged a tu jest drobny problemcrane ma za malo forca zeby strzelic za duzo wiec wiekszosc postaci jest dla tego strzalu nieosiagalna
reszta natomiast albo chowa sie za farmerem czy innym malym followerem albo strzal trafia w outera
Patrzę ja sobie na ten support do duelistów i sobie myślę. Czemu, ach czemu nie mogą dać skorpionowi choćby jednego nieunikalnego...
Wyobrażasz sobie ten nerdrage, któy by nastąpił, gdyby Skorpy dostały duelistów? Nie wspominając o tym, jakie złowieszcze komba by chodziły na głupim Impromptu... A dyshonor w CE ma być niegrywalny. Na razie spełnianie tego założenia idzie devteamowi świetnie.
a dostancie sobie nawet 5ciu nieunikalnych duelistow, absolutnie nic to nie zmieni. duele w CE sa zalosnie slabe glownie dlatego ze ich nie ma... ale nie tylkoa lsc nie jest ogolnie zajebistym domkiem do wielu opcji, jakos nie widzialem oniaczy na LSC (klusek, jedziesz... wiem ze dasz rade ), gdy tymczasem SD jest. chociaz wg mnie najlepszym strongholdem w ogole jest shattered peaks, strasznie mocny domek.