Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Obudziłeś bestię - pocisnę tym w Pradze na jakimś pobocznym turnieju
Cytat: Olo w 2010-05-10, 18:04+1F dla samurajow jest praktycznie bez znaczenia postacie po mojej stronie zwykle nie dozywaja do rezolucjiCytujnie ma tez kill akcji tylko ranged a tu jest drobny problemcrane ma za malo forca zeby strzelic za duzo wiec wiekszosc postaci jest dla tego strzalu nieosiagalnaCytujreszta natomiast albo chowa sie za farmerem czy innym malym followerem albo strzal trafia w outeraPo tym jak napisałeś te 3 rzeczy (których się domyślałem, ale nie chciałem insynuować) dla mnie wszystko jest już jasne. Jeśli masz nagminnie takie problemy, to po prostu nie udało Ci się złożyć dobrego decku pod SD, albo źle rozgrywasz partie. Or both.EDIT: Aha, i dla jasności: ten post nie ma na celu jakiegoś pwnowania czy udowadniania, kto ma większego, więc bez obrażania się, bitte.
+1F dla samurajow jest praktycznie bez znaczenia postacie po mojej stronie zwykle nie dozywaja do rezolucji
nie ma tez kill akcji tylko ranged a tu jest drobny problemcrane ma za malo forca zeby strzelic za duzo wiec wiekszosc postaci jest dla tego strzalu nieosiagalna
reszta natomiast albo chowa sie za farmerem czy innym malym followerem albo strzal trafia w outera
Cytat: gaijin w 2010-05-10, 19:00Cytat: Olo w 2010-05-10, 18:04+1F dla samurajow jest praktycznie bez znaczenia postacie po mojej stronie zwykle nie dozywaja do rezolucjiCytujnie ma tez kill akcji tylko ranged a tu jest drobny problemcrane ma za malo forca zeby strzelic za duzo wiec wiekszosc postaci jest dla tego strzalu nieosiagalnaCytujreszta natomiast albo chowa sie za farmerem czy innym malym followerem albo strzal trafia w outeraPo tym jak napisałeś te 3 rzeczy (których się domyślałem, ale nie chciałem insynuować) dla mnie wszystko jest już jasne. Jeśli masz nagminnie takie problemy, to po prostu nie udało Ci się złożyć dobrego decku pod SD, albo źle rozgrywasz partie. Or both.EDIT: Aha, i dla jasności: ten post nie ma na celu jakiegoś pwnowania czy udowadniania, kto ma większego, więc bez obrażania się, bitte. ze swojej strony powiem tak-> moj najmniejszy lewek golas ma 4F. 3 outer wall w decku tez sa. od biedy wcisnie sie i duty...calosc pilnuje senichi. SD daje w zasadzie gl honor/zabijanko wliczony w straty wlasne wynikajace z ataku.no i samuraj sobie kleka wiec te 4-5F sobie grzecznie lezakuje + to jeden typek mniej ktory ma manie pojedynku.wiec pewnie to kwestia deckow z jakimi sie masz powalczyc. /za to taka wersja z zabawa favorem i dishonorowaniem jest mega problematyczna/nowy domek to w zasadzie to czego potrzeba bylo do oswiecenia (ten najbardziej mnie kreci ale niebieskich pidżamek bym nie zdzierzyl). na oko sa w zasadzie wszystkie potrzebne elementy (tylko shugasow trzebaby poszukac w feniolu)-> najtrudniej jest wlozyc RoF,wiec powtarzalny duel jest naprawde cacy.i narzekac nie ma na co-> jest o klase lepszy niz nowa lwia twierdza (o arcie nie wspominajac)
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Cytat: quas w 2010-05-10, 21:33Cytat: gaijin w 2010-05-10, 19:00Cytat: Olo w 2010-05-10, 18:04+1F dla samurajow jest praktycznie bez znaczenia postacie po mojej stronie zwykle nie dozywaja do rezolucjiCytujnie ma tez kill akcji tylko ranged a tu jest drobny problemcrane ma za malo forca zeby strzelic za duzo wiec wiekszosc postaci jest dla tego strzalu nieosiagalnaCytujreszta natomiast albo chowa sie za farmerem czy innym malym followerem albo strzal trafia w outeraPo tym jak napisałeś te 3 rzeczy (których się domyślałem, ale nie chciałem insynuować) dla mnie wszystko jest już jasne. Jeśli masz nagminnie takie problemy, to po prostu nie udało Ci się złożyć dobrego decku pod SD, albo źle rozgrywasz partie. Or both.EDIT: Aha, i dla jasności: ten post nie ma na celu jakiegoś pwnowania czy udowadniania, kto ma większego, więc bez obrażania się, bitte. ze swojej strony powiem tak-> moj najmniejszy lewek golas ma 4F. 3 outer wall w decku tez sa. od biedy wcisnie sie i duty...calosc pilnuje senichi. SD daje w zasadzie gl honor/zabijanko wliczony w straty wlasne wynikajace z ataku.no i samuraj sobie kleka wiec te 4-5F sobie grzecznie lezakuje + to jeden typek mniej ktory ma manie pojedynku.wiec pewnie to kwestia deckow z jakimi sie masz powalczyc. /za to taka wersja z zabawa favorem i dishonorowaniem jest mega problematyczna/nowy domek to w zasadzie to czego potrzeba bylo do oswiecenia (ten najbardziej mnie kreci ale niebieskich pidżamek bym nie zdzierzyl). na oko sa w zasadzie wszystkie potrzebne elementy (tylko shugasow trzebaby poszukac w feniolu)-> najtrudniej jest wlozyc RoF,wiec powtarzalny duel jest naprawde cacy.i narzekac nie ma na co-> jest o klase lepszy niz nowa lwia twierdza (o arcie nie wspominajac)W obecnej mecie najtrudniej to jest raczej ziemniaka wsadzić, RoF to raczej jest bułka z masłem.
Przeciwnik już szykuje routy