Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Przerąbane jest to, że trait odpala się też podczas rezolucji. Generalnie to - umre - will - umre?
Mi się tam podoba do Skautówki Switchowej w żurze. Pobiegnie, strzeli z domku, umrze i 5 honoru do góry.
Cytat: Wilczy w 2010-05-20, 10:35Mi się tam podoba do Skautówki Switchowej w żurze. Pobiegnie, strzeli z domku, umrze i 5 honoru do góry. A wyjaśnij mi dlaczego 5 honoru bo troche nie rozumiem.Domek żura działa w bitwie a zysk honoru przez deathseeker'a a action phase wiec kombo nie współgra ze sobą, jeśli jestem w błędzie to mnie popraw.
Ta, 'kiwnij kartę z mniejszym force niż mój' (na herosie) słabsze od 'tactical, kiwnij się : kiwnij unit z mniejszym forcem niż force mojej postaci' (na taktyku), dobre...
Cytat: sejmitar w 2010-05-20, 13:19Ta, 'kiwnij kartę z mniejszym force niż mój' (na herosie) słabsze od 'tactical, kiwnij się : kiwnij unit z mniejszym forcem niż force mojej postaci' (na taktyku), dobre...ja nie pisalem ze seiichi jest przekozak tylko ze jako taktyk jest dosyc podobny. Matsu Kita ma podobna akcje a jakos peanow na jej temat nie pisza.co nie zmienia faktu ze deathseekerzy w honorowce sa ryzykowni (chociaz ciekawe akcje w fate mozna pod nich ulozyc, a np Cleansing Death mnie coraz bardziej korci)-tam trzeba miec pewne 4ph we wlasnej dynastii.
Jak ktos gral w Okami to skojarzenia beda oczywiste... az zenujaco oczywiste. Brawo za oryginalny rysunekZdolnosc taka nijaka... ogolnie meh... a i te japonskie nazwy sa zalosne...
Comba na deathseekerach są mroczne i dają więcej honoru niż wykupowanie postaci. Problem w tym że oni umierają przy tych combach.
Niestabilność deathseekerów głównie polega na tym że umierają do tego honor gaina