Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Dobra, to jedziemy:Matsushiro A wyjazd do Barsy nie jest wycieczką? Jeśli nie, to ja mogę sypnąć argumentem, że potrzebowałem godziny na pływach na morskiego i przez to ich nie zrobiłem, więc mi też się wszystko w tej kategorii jeb* - dodaj do tego, że w tamtym czasie dorabiałem sobie jako student od kwietnia do października na żaglach i akurat posiadanie st. morskie w znaczący sposób by podniosło moją gażę, a tak miałem jeden sezon w plecy
Walec - zgadzam się z Tobą, że w bitewniaku szybciej można coś złożyć. Dalej - na zimno do gry nie podchodzę, jest adrenalina, emocje itp. - ale na bank nie stres...
Dobra, to jedziemy:...Dalej - na zimno do gry nie podchodzę, jest adrenalina, emocje itp.
@MatsushiroTe Lwy z Genconu to militarki a ten z drugiego miejsca byl ponoc bardziej blitzowy (oba na SK):
Ale piździcie, każda errata udupiająca głupie blitze jest dobra. koniec i kropka.
Tyle od już prawie emeryta.
Prawie bo jeszcze wycieczka do Barcelony Nawet nie wiem czym będę grał bo nie mam ani minuty czasu, żeby coś poczytać a o złożeniu deka nie wspomnę :/
moze jak KL przestanie grac na duelingu (bo nie bedzie zlota 50 milionow w pierwszej turze - na ciebie patrze Cycu)
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?