Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
A nie zabezpieczyl, bo pewnie pomyslal ze jak sie kogos poprosi o cos to ten ktos to zrobi
Ufają w przyzwoitość, nie umieją, nie chce im się, to nie zabezpieczają, ale generalnie z preview jest tak, że przynajmniej z początku, mają być dostępne tylko na forum które je dostało, jak myślisz czemu nie ma ich na l5rsearch'u, albo daigotsu.com? Gdzie jest brat sędziego kiedy jest potrzebny?
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Jak ufaja w przyzwoitosc to sa naiwni. Ponadto, nie pisalo nigdzie przy tych obrazkach, prosze nie kopiowac, nie mam obowiazku czytac forum AEG ani stosowac sie do ich pseudo zalecen
CytujA nie zabezpieczyl, bo pewnie pomyslal ze jak sie kogos poprosi o cos to ten ktos to zrobiNaiwni wiec albo glupi. Dla mnie Todd nic nie zrobil (a prosilem) wiec dlaczego ja mam robic cos dla niego?
Jezeli zas bojkotujesz obrazki wklejone na inne fora to dlaczego postujesz w tym topicu?
CytujUfają w przyzwoitość, nie umieją, nie chce im się, to nie zabezpieczają, ale generalnie z preview jest tak, że przynajmniej z początku, mają być dostępne tylko na forum które je dostało, jak myślisz czemu nie ma ich na l5rsearch'u, albo daigotsu.com? Gdzie jest brat sędziego kiedy jest potrzebny?Jak ufaja w przyzwoitosc to sa naiwni.
Ponadto, nie pisalo nigdzie przy tych obrazkach, prosze nie kopiowac, nie mam obowiazku czytac forum AEG ani stosowac sie do ich pseudo zalecen.
Jezeli przeszkadza to administratorom forum to niech usuna zdjecia i jasno dadza do zrozumienia zeby tak nie robic. Obrazki przekleilem dla wygody swojej i innych.
Jezeli nie umieja to ich strata, niech sie naucza albo zaplaca informatykowi.
Nie wiem czemu nie ma ich na l5rsearch i daigotsu.com i mnie to nie interesuje. Jezeli oficjele AEG maja z tym problem to z checia podam swoje wszelkie personalia do kontaktu z nimi.
CytujA nie zabezpieczyl, bo pewnie pomyslal ze jak sie kogos poprosi o cos to ten ktos to zrobiNaiwni wiec albo glupi. Dla mnie Todd nic nie zrobil (a prosilem) wiec dlaczego ja mam robic cos dla niego?You win! W końcu możesz zemścić się na Todzie, który nic dla Ciebie nie zrobił (a prosiłeś). Niech cierpi, złamas jeden.CytujJezeli zas bojkotujesz obrazki wklejone na inne fora to dlaczego postujesz w tym topicu?Że co? Weź no zbingeruj trochę lajta, bo jakoś sensu w tej wypowiedzi nie widzę. Napisałem Ci wcześniej, że na oryginalne forum nie wszedłem, bo zamieściłeś obrazki tutaj, a postuję, bo uważam, że nie powinno się tego robić. Nie jestem tak twardy jak Ty, żeby przekazywać swe uwagi innym niemym krzykiem.CytujCytujUfają w przyzwoitość, nie umieją, nie chce im się, to nie zabezpieczają, ale generalnie z preview jest tak, że przynajmniej z początku, mają być dostępne tylko na forum które je dostało, jak myślisz czemu nie ma ich na l5rsearch'u, albo daigotsu.com? Gdzie jest brat sędziego kiedy jest potrzebny?Jak ufaja w przyzwoitosc to sa naiwni.No popatrz, a ja uważam, że to fajnie, że oni ufają swojemu playerbasowi. Ale, jak widzę, Ty uważasz że ufność jest dla mięczaków. Czuję bijący od Ciebie mrok.CytujPonadto, nie pisalo nigdzie przy tych obrazkach, prosze nie kopiowac, nie mam obowiazku czytac forum AEG ani stosowac sie do ich pseudo zalecen.Tak, nie pisało. Z tym, że, o ile pamiętam, przy każdych previewsach jest podobna sytuacja na tym forum i za każdym razem o tym przypominam. I jakoś wszyscy są w stanie to pojąć.CytujJezeli przeszkadza to administratorom forum to niech usuna zdjecia i jasno dadza do zrozumienia zeby tak nie robic. Obrazki przekleilem dla wygody swojej i innych.To nie przeszkadza administratorom, ani nikomu innemu. Przez Twoje, jakże buntownicze i undergroundowe, zachowanie tracą tylko administratorzy forum, które dostało previewsy.CytujJezeli nie umieja to ich strata, niech sie naucza albo zaplaca informatykowi.Yeah!!You stupid Americans, you're so lame! I, Ertai the master hax0r and lajtbringer, are so owning you!CytujNie wiem czemu nie ma ich na l5rsearch i daigotsu.com i mnie to nie interesuje.Jezeli oficjele AEG maja z tym problem to z checia podam swoje wszelkie personalia do kontaktu z nimi.A ty myślisz, że oni by chcieli z Tobą o tym gadać? Lol.
BTW. Ja zawsze poza kartami tutaj wchodze na strone gdzie byly postowane - a nuz ktos cos zgubil
noty za styl:oralne upokorzenie: 10/10psychichne zgwałcenie: 10/10uświadomienie marnosci: 9/10 (sędzia z dolnego śląska nie przyznał punktu) werdykt: niestety twoje haiku nie dostało nagrody (nie było telemarku)
Napisz mi tylko jeszcze co administratorzy traca na tym, ze przekleilem obrazki i bede juz w pelni content Uśmiech bo ja tam widze, ze tylko zyskuja bandwitch.
BTW: Yeach i pwn U.
Maslo maslane, traca bo nie wchodze na ich strone... ale co daje im wchodzenie na ich strone? Reklamy z ad wordsow (nie maja i tak)?
To ze zalinkowalem zdjecia pomaga im tylko w:1. Odciazeniu serwera2. W zmniejszeniu generowania ruchu sieciowego i zmniejszenie zuzycia ich bandwitchuAle pewnie i tak nie wiesz o czym pisze so whtv
Ale pewnie i tak nie wiesz o czym pisze so whtv
Nieważne co tracą, co zyskują, ktoś ustalił takie zasady i chce by ich przestrzegano. To on dostał te karty jako exclusive, nie ty, więc pozwól jemu decydować. Gdybyś zapytał ich o to, a oni się zgodzili to nie było by problemu.
Bo póki co widzę jest wielka zemsta na Toddzie bo nie odpisał Ci na email.
Myślę że na tyle hackserskiego nic nie napisałeś by ktoś nie zrozumiał o co chodzi.
Natomiast skoro sami nie prosili o "pomoc" to się nie pomaga na siłę.
Co jest fajnego w bronieniu przegranych spraw i byciu przeciwko całemu światu?
Nie masz racji,
Myślę, że Monk dobrze wyłuszczył, dlaczego nie należy (podkreślam "nie należy", a nie "nie wolno") wklejać obrazków na forach,
niech tę sprawę rozstrzyga Drożdż albo Sejmitar, bo to ich forum.
A tak na przyszłość - courtesy mówi 'dawaj linki', wygoda mówi 'dawaj obrazki', oficjalnych zaleceń JESZCZE brak.
Po (mniej wiecej) kolei:CytujNieważne co tracą, co zyskują, ktoś ustalił takie zasady i chce by ich przestrzegano. To on dostał te karty jako exclusive, nie ty, więc pozwól jemu decydować. Gdybyś zapytał ich o to, a oni się zgodzili to nie było by problemu.Nie byly te zasady wymienione na ich stronie z preview. Nie zgralem zdjec i nie wrzucilem na inny serwer, dalem bezposredniego linka do ich strony. Jezeli chcieliby aby ich preview bylo tylko ich to wystarczy wrzucic minimalne zabezpieczenie do underlinkingu. Jak napisalem wczesniej, jezeli nie potrafia, nie chce im sie tego zrobic to jest to ich jakas wzgledna strata, o ktorej uparcie piszecie a ktorej nigdzie nie ma.
Bo teraz nastapila zmiana argumentow... oni juz nie traca na tym, ze ja ogladam te karty na CCG tylko, ja zabieram im ich prawo do decydowania o tym... to ciekawa zmiana koncepcji... probojcie dalej moze cos w koncu logicznego napiszecie
CytujBo póki co widzę jest wielka zemsta na Toddzie bo nie odpisał Ci na email. Nie, nie dlatego. Napisalem o Toddzie, jako odpowiedz na 'argument' "Todd prosil". Zrobilem to po to (co juz napisalem wczesniej) aby mi i innym bylo latwiej ogladac preview.
CytujMyślę że na tyle hackserskiego nic nie napisałeś by ktoś nie zrozumiał o co chodzi.Niestety niektorzy maja problemy ze zrozumieniem co oznacza ikonka, tak wiec ciezko mi jest wymagac po nich aby z kolei potrafili zrozumiec takie slowo jak np bandwitch.
Sry chlopaki ale ty i Gaijin nie jestescie moim calym swiatem... ta wypowiedz chyba swiadczy o wielkim ego lub wielkich kompleksach... tak samo Todd nie jest rowniez moim calym swiatem wiec nawet wasza trojka nie sprawia, ze bede sie przeciwko calemu swiatu buntowal... buntuje sie przeciwko glupocie...
to ze w ostatecznym rozrachunku ona wygra (spojrz na argumenty jakie podales... napisales "tak sie nie robi bo tak sie nie robi" kolejny przyklad cudownej tautologii, moze chociaz jakies realne argumenty?) to i tak wiem.
CytujMyślę, że Monk dobrze wyłuszczył, dlaczego nie należy (podkreślam "nie należy", a nie "nie wolno") wklejać obrazków na forach,Bardzo dobrze to wyluszczyl. Nie nalezy bo nie nalezy... idealny argument w twoim stylu wiec nie dziwi mnie ze sie z nim zgadzasz.
Cytujniech tę sprawę rozstrzyga Drożdż albo Sejmitar, bo to ich forum.A i owszem pozwole sobie zacytowac nawet Sejmitara:CytujA tak na przyszłość - courtesy mówi 'dawaj linki', wygoda mówi 'dawaj obrazki', oficjalnych zaleceń JESZCZE brak. Jak widac jestem wygodny a nie courtesy
zasadniczo na 'http://www.thelionclan.com/' nigdzie nie widziałem:'nie wolno kopiowac linków","prosimy nie kopiować do daty" czy coś w tym styluTodd też tam nic nie napisał na temat kopiowania linków...jeżeli by chcieli żeby nie opiowac wystarczyło by napisac nad,obok, pod czy gdziekolwiek by tego nie robić... a skoro nawet tego nie zrobili [lenistwo czy cokolwiek] no to sory panowie ale nie wiem czemu sie czepiacie ertai'a...p.s a że kiedyś coś powiedział na ten temat od tamtj pory mogło mi sie ze 30 razy światopogląd zmienić...
Niektórym widać nie pasuje jak im się podaje wszystko na tacy, zawsze musi być jakieś ale aby sie przyczepić, nie? Są karty wklejone? Są. I co z tym zrobicie? Napiszcie skargę do AEGa, jak wam nie pasi. Jak np: Horror wkleja previews z innych stron abyśmy mieli wszystko świeże to jest cacy? Pewnie, że jest cacy, bo ci, ktorzy wszystko wklejają robią mega udogodnienie leniuchom, którym się nie chce szukać.Jak czytam do czego się ostatnio nawzajem przypierdalacie to nie wiem czy to jest śmieszne, czy tragiczne. Za długo chyba razem na tym ccg przebywacie. Polecam zimne okłady i kąpiele z przeciągami.
The mirroring issue, (...), stems from AEG statements to the effect that the issued content is to be exclusive to the sites unto which it was issued. This comes with a tactic gauentee of a certain volume of web traffic. When this content is purloined and placed somewhere more accessable and convient, a greater portion of this web traffic is redirected to the superior, illegitamate, source and the original purpose of generating a buzz for the new product in that community is partially subverted. These fan sites appear so tenuous to begin with that any loss of traffic is potentially catastrophic to them.
Purloined fulminations unwittingly vex accredited loci legatee
Niektórym widać nie pasuje jak im się podaje wszystko na tacy, zawsze musi być jakieś ale aby sie przyczepić, nie? Są karty wklejone? Są. I co z tym zrobicie? Napiszcie skargę do AEGa, jak wam nie pasi. Jak np: Horror wkleja previews z innych stron abyśmy mieli wszystko świeże to jest cacy? Pewnie, że jest cacy, bo ci, ktorzy wszystko wklejają robią mega udogodnienie leniuchom, którym się nie chce szukać. Jak czytam do czego się ostatnio nawzajem przypierdalacie to nie wiem czy to jest śmieszne, czy tragiczne. Za długo chyba razem na tym ccg przebywacie. Polecam zimne okłady i kąpiele z przeciągami.