Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
@GaijinJestem zmuszony przyznac ci racje w prawie wszystkim co napisales. Roznimy sie tylko z interpretacja prawna odnosnie tego, ze rozpowszechnianie czegos jest zlamaniem prawa autorskiego, skoro tego czegos nie kopiuje. To tak jakby ktos pisal o jakiejs grze powiedzmy recenzje i lamal tym samym prawa autorskie.
Co do avatarow. To widzisz, tutaj i tutaj nie ma zadnego oficjalnego (bo post Todda oficjalnym stanowiskiem firmy nie jest w sensie prawnym) oświadczenia, wiec skoro ja lamie prawo, to lamie kazdy, kto korzysta z takich avatarow. Nie ma tutaj nic wzglednego, skoro tutaj prawo dziala automatycznie to i tutaj tez dziala w taki sam sposob. Odpowiedz sobie sam na pytanie czy ma to sens.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Ok w takim razie dotarlo do mnie jakie mamy prawo. Dzieki za uswiadomienie. W takim razie nie bede postowal obrazkow do AEG w ten sposob skoro jest to niezgodne z prawem (a mi sie ciagle wydawalo, ze jednak nie jest).
Interesuje mnie wiecj tez przypadek przegladarek internetowych w stylu google czy yahoo, dlaczego wiec one lamac owe prawo moga?
Nie bede tez juz wiecej pisal o uzytkownikach, ktorzy korzystaja z avatarow z kart AEG i jednoczesnie mnie gania za podawanie linkow do kart. Ich hipokryzja jest chyba jasno widoczna.
Proszę, zmieniłem avatar.
Nieee, tylko nie to asc2, plz.
Co do avatarow. To widzisz, tutaj i tutaj nie ma zadnego oficjalnego (bo post Todda oficjalnym stanowiskiem firmy nie jest w sensie prawnym) oswiadczenia, wiec skoro ja lamie prawo, to lamie kazdy, kto korzysta z takich avatarow. Nie ma tutaj nic wzglednego, skoro tutaj prawo dziala automatycznie to i tutaj tez dziala w taki sam sposob.