Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
ja tez nie... a nie, zaraz mamy mega mrocznie powolne i nic nie robiace poison tokeny
Cytat: Geralt_Bialy_Wilk w 2009-05-05, 14:56Cytat: Breaker w 2009-05-04, 20:39a naval to fakt, troche zaczeli myslec, ze naval w samuraiu dawal praktycznei nieograniczone mozliwosci zagrania czegokolwiek (combo z purge the weakiem nie bylo slabe... najwyzej trudne do odpalenia) a teraz to postac bedzie musiala miec zdolnosc nadrukowana... ojejku naprawde straszne... mantisy nie beda mialy zawsze strike firsta... przykre...Wole nie mieć navala i mieć dobre battle akcje na postaciach, niż navala mieć i nie mieć co z niego zrobić. Zerknij na postacie z navalem mantisowe, które mają CE bug - nie mają akcji, poza wyjątkami potwierdzającymi regułę. Zasadniczo jest jedna postać z navalem i dobrą akcją battle; Sunagawa. Ale on jest dobry pod wieloma względami po prostu. DT boi się dawania akcji+naval jak ognia, bo "może wymyślą jakieś kombo i znowu wszyscy będą jojdać, że mantis jest zgięty". Co do komba z purge the weak - może w feniksach działa, ale grałem tym dość sporo w mantisie i jest jeden spory problem; wróżki mantisowe mają 2-3F przy kosztach 7-8 i wymaganiach honorowych 2 (startowe). 2F to zbyt mało, żeby jechać prowincje. @Self-Appointed Prophet of Doom - ten uniqe będzie pewnie przeze mnie grany z przymusu i będzie robił tylko tyle, że jest samurai naval i daje naval. Po 1-2 dodatkach pewnie wyleci, bo pojawi się jakaś alternatywa. Poza tym na kotei wrocław 2009 grałem commanderami ;p no tam po tym jak na postaci się miało sprzatnij 3 postacie przeciwnika przed pierwsza akcja to każda akcja się wydaje slaba:)
Cytat: Breaker w 2009-05-04, 20:39a naval to fakt, troche zaczeli myslec, ze naval w samuraiu dawal praktycznei nieograniczone mozliwosci zagrania czegokolwiek (combo z purge the weakiem nie bylo slabe... najwyzej trudne do odpalenia) a teraz to postac bedzie musiala miec zdolnosc nadrukowana... ojejku naprawde straszne... mantisy nie beda mialy zawsze strike firsta... przykre...Wole nie mieć navala i mieć dobre battle akcje na postaciach, niż navala mieć i nie mieć co z niego zrobić. Zerknij na postacie z navalem mantisowe, które mają CE bug - nie mają akcji, poza wyjątkami potwierdzającymi regułę. Zasadniczo jest jedna postać z navalem i dobrą akcją battle; Sunagawa. Ale on jest dobry pod wieloma względami po prostu. DT boi się dawania akcji+naval jak ognia, bo "może wymyślą jakieś kombo i znowu wszyscy będą jojdać, że mantis jest zgięty". Co do komba z purge the weak - może w feniksach działa, ale grałem tym dość sporo w mantisie i jest jeden spory problem; wróżki mantisowe mają 2-3F przy kosztach 7-8 i wymaganiach honorowych 2 (startowe). 2F to zbyt mało, żeby jechać prowincje. @Self-Appointed Prophet of Doom - ten uniqe będzie pewnie przeze mnie grany z przymusu i będzie robił tylko tyle, że jest samurai naval i daje naval. Po 1-2 dodatkach pewnie wyleci, bo pojawi się jakaś alternatywa. Poza tym na kotei wrocław 2009 grałem commanderami ;p
a naval to fakt, troche zaczeli myslec, ze naval w samuraiu dawal praktycznei nieograniczone mozliwosci zagrania czegokolwiek (combo z purge the weakiem nie bylo slabe... najwyzej trudne do odpalenia) a teraz to postac bedzie musiala miec zdolnosc nadrukowana... ojejku naprawde straszne... mantisy nie beda mialy zawsze strike firsta... przykre...
Każdy narzeka, że ma przejebane. Nawet Jednorożec, a ten przejebane to mieć dopiero będzie.
CytujKażdy narzeka, że ma przejebane. Nawet Jednorożec, a ten przejebane to mieć dopiero będzie.oby...
To ja wymienie kille Dragonskie: Kei, Ishige i koniec listy
As said before : DT doesn't want naval to be useful anymore, they are slowly killing it so they don't get complaints of players that don't how to play saying playing against a Mantis is not fun.
Bo Fusami już się nie liczy? Najbardziej wkurwiający duel, na jaki trafiłem.
@geralt- zgadzam sie- RA to nie zabijanie, on najwyzej oczyszcza przedpole z syfu... nikogo konkretnego nim nie zabijesz. dlatego wlasnie powinni dac mantisowi cos co tylko przeszkadza w navalu (bowy, obnizanie sily... bo ja wiem, nawet dyshonor) a nie ze wpadasz i zabijasz... wtedy naval bedzie przydatny a nie bedzie na niego marudzenia