Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Jestem cały czas jeszcze nowym graczem, więc moja refleksja może być mało obiektywna, ale... jak to jest z rozwojem środowiska L5K w kraju? Odnoszę wrażenie, że jedynymi miejscami, w których cokolwiek się dzieje, są Bydgoszcz, Kraków i Szczecin. Chodzi mi tu o jakieś eventy o otwartym charakterze, a nie o spotkania organizowane wewnątrz własnego grona. Czy w Polsce są tylko 3 sklepy zainteresowane promocją L5K? W innych miastach nie da się nic zorganizować?
..., w naszym grajdole takie rzeczy jak CCG, RPG czy bitewniaki są stosunkowo drogie a przez to mało popularne a co za tym idzie graczy jest mniej.
Nie mogę się zgodzić z twierdzeniem, że l5r ma skomplikowane zasady. Podstawowe zasady są banalnie proste i można się ich nauczyć w 5 minut
Cytat: mirumo w 2010-09-02, 13:41Nie mogę się zgodzić z twierdzeniem, że l5r ma skomplikowane zasady. Podstawowe zasady są banalnie proste i można się ich nauczyć w 5 minutSie spytam kiedy ostatnio probowales wytlumaczyc zasady krazkow osobie nie grajacej wczesniej w karcianki? Nie da sie tego zrobic w 5, 10 czy 15 minut.
są
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg